כללי 100 דולר

• הוסף לסימניות
באכות טובה?
תודה

• הוסף לסימניות
כבר חיפשת בפורום?

• הוסף לסימניות
דולרים

:( מחילה זה מה שיש לי!

קבצים מצורפים

• 1237499_81979205.jpg
    KB 370.4 · צפיות: 7
  • AMD60069.JPG
    KB 21.9 · צפיות: 9
  • 1229.JPG
    KB 52.3 · צפיות: 20
  • MP900409561.JPG
    KB 135.8 · צפיות: 7
  • BLD017-019.jpg
    KB 156.1 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
התמונה ההיא של הדולרים מתעופפים- היא חינמית?

• הוסף לסימניות
לא יודע, הורדתי את זה כאן בפורום

• הוסף לסימניות
תודה
אבל אני צריכה סריקה טובה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• franklin12.jpg
    2.8 MB · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
כבר אפשר לזייף הא

• הוסף לסימניות
אגב,
איך אני מוריד תמונה שמישהו העלה?
אם אני עושה לחצן ימני - שמור בשם - זה יורד מאוד לא איכותי

• הוסף לסימניות
לחצן ימני שמור תמונה בשם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תפארת1;535934:
אגב,

כנראה שזה גם לא הועלה איכותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תפארת1;535934:
אגב,

אם אתה שומר ע"י לחצן ימני ושמירה בשם, זה שמירה באיכות נמוכה. תפתח את התמונה עם הלחצן השמאלי - ואז תשמור. (לדוג' שמירה ע"י לחצן ימני בלי לפתוח את התמונה של הדולרים שקל כ 240 K, ואחרי פתיחה - 2.4 M!!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה