כללי 100 כללים למעצב הגרפי המתחיל

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מאת נתנאל קראוס.

ממש אוצר של עצות ששוות זהב.
מומלץ לכל מעצב מתחיל וגם למי שכבר איננו מתחיל.

קבצים מצורפים

• 100_Rules_GraphicDesign_mobile_640x960.pdf
    1.3 MB · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1347157:
מאת נתנאל קראוס.

ממש אוצר של עצות ששוות זהב.
מומלץ לכל מעצב מתחיל וגם למי שכבר איננו מתחיל.

רפרפתי על חלק.

זה פשוט חזק! תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
יפה.

• הוסף לסימניות
מעולה גם לגרפיקאים לא מתחילים :)

• הוסף לסימניות
אחד הטובים!!!
תודה על השיתוף

• הוסף לסימניות
ממש מחכים...יישר כח

• הוסף לסימניות
מאחר שכולם יקראו את זה על המסך, חבל שבתור גרפיקאי הוא לא עיצב את זה לרוחב (landscape) במקום לאורך (portrait)!

• הוסף לסימניות
הוא עיצב את זה לסמרטפונים.

• הוסף לסימניות
אהה!

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לפתוח את הקובץ. מישהו רוצה להתנדב לשלוח לי במייל, או להוציא את זה לכאן? תודה!

• הוסף לסימניות
טיפים יפים וטובים.

רק מה שהציק לי זה הכריכה!!! זה נראה וורד, מה זה??

• הוסף לסימניות
תודה רבה, זה מרתק!!!!

הוא כותב בעמוד 4,
לדעת על זכויות יוצרים.
מי יוכל להסביר לי את המושגים הבאים? אני בדיוק מנה להוריד תמנות חינמיות וקצת מתבלבלת

Editorial
CC
Public domain
Commercial use
Personal use
Attribution

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 310;1347766:
אני לא מצליחה לפתוח את הקובץ. מישהו רוצה להתנדב לשלוח לי במייל, או להוציא את זה לכאן? תודה!

בשמחה.
אם זה עדיין לא יורד, שלחו לי כתובת מייל ואשלח.

קבצים מצורפים

• 100_Rules_GraphicDesign_mobile_640x960.pdf
    1.3 MB · צפיות: 94
  • הוסף לסימניות
ביזבז לי זמן עבודה יקר, אבל לא יכולתי להתאפק.
יפה מאוד, ומומלץ בחום!!!

• הוסף לסימניות
עצות נחמדות. רובן מוכרות. הייתי בכל זאת מצפה למשהו יותר עיצובי ממדריך למעצבים...

• הוסף לסימניות
תודה רבהה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה