קורונה 100 מסכות באמזון גרמניה 1.93 יורו כולל משלוח- תזדרזו

• הוסף לסימניות
אם מישהו מצליח לקנות בדקות אלו, שיעדכן...

• הוסף לסימניות
למה כתוב שלא ניתן לשלוח את הפריט הזה לכתובת שלי בישראל ?
הכנסתי כמה פעמים את הכתובת מחדש וזה לא עוזר

• הוסף לסימניות
בדקתי עכשיו שוב בשבילכם...
ונותן לי להזמין חופשי כמה שאני רוצה, לכמה כתובות בארץ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@הכלבויניק אין סיכון ברכישה מקישור שנחת כאן ממישהו לא מוכר וטרי במערכת?
סתם חשש, אבל כבדהו וחשדהו, או שאי כל חשש.
לא, זה אמזון.
לא משהו שמישהו יכול לזייף

זה נחשב לאתר קניות הכי מאובטח בעולם

וקניתי דרך החשבון שלי,
עם פרטי האשראי הרשומים שם,
הסיכוי לפריצה של זה היא יותר רחוקה מלפרוץ למרתפי בנק ישראל...

• הוסף לסימניות
לא נותן לי להזמין בשום אופציה, לשום כתובת

• הוסף לסימניות
ונותן לי להזמין חופשי כמה שאני רוצה, לכמה כתובות בארץ
1111.JPG

הנה תראה מה כתוב לי על בני ברק

• הוסף לסימניות

אכן כן -
אני מציע שנפתח מכירה מוזלת לחברי הפורום שלא מצליחים לקנות...

ועכשיו ברצינות, תנסו כתובת אחרת, של ההורים חברים וכדו' עדיף בעיר אחרת, וכמובן לשנות גם את שם מקבל החבילה. אבל את מס' הפלאפון אם יש לכם קבלת הודעות, עדיף שתשאירו את שלכם, וכך תהיו מעודכנים

• הוסף לסימניות
עברתי על הביקרות שם ובהתחלה הוא מכר את זה ב43 יורו עד שירד למחיר הזה ואנשים מתלוננים שזה איכות ירודה ריח כימי נקרע מהר וכדו'

• הוסף לסימניות
ציטוט מהביקורת:
למעשה שלוש שכבות, אבל עדיין מאוד דקיקות והפטיות יותר מהמחיר המוגזם מבית המרקחת (מחיר משולש). המחיר אם כן בסדר, אבל האם ומה הם מביאים זו שאלה פתוחה. לפחות הם עוזרים למלא את דרישת המסכה. בסך הכל, כמובן, עדיין יחס אבסורדי של מחיר מופרז, אבל ככה זה עם המשך כישלון ממלכתי בטיפול בסיסי עם הסחורות החיוניות ביותר בתקופות מגיפה ...

נספח 12.06.2020: ההערה ביחס לביצועים אבסורדיים במחיר הקשורים למחיר של בסביבות 43 יורו ששילמתי עבור 100 החלקים לאחר חיפוש ארוך - אם נדרשים כעת רק 6 יורו, זה מתאים יותר (בין אם זה הוא אותו מוכר, אבל אני כבר לא יכול להבין).

• הוסף לסימניות
עברתי על הביקרות שם ובהתחלה הוא מכר את זה ב43 יורו עד שירד למחיר הזה ואנשים מתלוננים שזה איכות ירודה ריח כימי נקרע מהר וכדו'
אז לא כדאי לקנות?

• הוסף לסימניות
ציטוט מהביקורת:
יש ריח כימי, אל תשבי בנוחות, הגומיות נקרעות לעיתים קרובות למדי (באיכות ירודה) והמסכות ככל הנראה לא מספקות הגנה מיוחדת ... כשנשיפה כל האוויר חודר למסכה

• הוסף לסימניות
אצלי המחיר הוא 1.93 אירו
אולי אתה אצל מוכר אחר?
נסה שוב מהקישור בהתחלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה