כללי 100 משקלים ב- 1900 ש"ח, כדאי?

• הוסף לסימניות
מציעים לי בפונטביט
100 משקלים ב-1900 ש"ח
כולל שדרוג של פונטים ישנים לאופן טייפ
האם זו חבילה משתלמת?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;955239:
מציעים לי בפונטביט
100 משקלים ב-1900 ש"ח
כולל שדרוג של פונטים ישנים לאופן טייפ מורחב
האם זו חבילה משתלמת?
תודה

לאופן טייפ מורחב?! את בטוחה?
זה שעולה כמו אחת עשרה משקלים כל פונט?
נשמע שווה, אם יש לך צורך בזה.

• הוסף לסימניות
אני חושב שהכוונה שידרוג של פונטים ישנים לאופן טייפ בסיסי (כלומר שיפוץ הניקוד).
ואם כך המחיר לא משהו.

• הוסף לסימניות
נכון
עכשיו היא שלחה לי תיקון..
וכך כתבה:
השדרוג הוא לפורמט אופן טייפ שתומך בתוכנות אדובי לא קשור לניקוד המושלם

• הוסף לסימניות
דרך אגב - הם שידרגו בצורה משמעותית את האופן-טייפ הבסיסי, כך שאין כ"כ הצדקה לקנות את המורחב.

• הוסף לסימניות
באמת?
כי בחבילות הישנות שיש לי - האופן טייפ הבסיסי בדרך כלל גדול מידי, וללא התאמה לכל פונט, אלא ניקוד אחיד לכולם. כך שכשעושים טקסט ארוך מנוקד, ברוב הפונטים הוא נראה גס ולא נעים לעין. האם את זה הם שינו?

• הוסף לסימניות
בישנים הניקוד מרובע ומכוער. בחדשים עגול ויותר עדין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה