100% תצוגת מסך מדויקת

• הוסף לסימניות
איך מגדירים במחשב/בתוכנה מה יהיה ה100% של התצוגה המדויקת
יש לי קובץ ואני מעונינת לראות על המחשב בדיוק את הגודל איך הוא יצא איך אני מגדירה מה ה100% שלי במסך
מקווה שהובנתי תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני לא יודע אם יש דרך כזאת, יש דרך לסדר לפי הפיקסלים אבל זה לא לפי הגודל המדויק.
מה שאני עושה זה לקחת דף A4 ולהשוות את הגודל של המסך לדף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;2280233:
אני לא יודע אם יש דרך כזאת, יש דרך לסדר לפי הפיקסלים אבל זה לא לפי הגודל המדויק.
מה שאני עושה זה לקחת דף A4 ולהשוות את הגודל של המסך לדף.

נו והגעתי למסקנה שזה 82 אחוז איך אני יכולה להגדיר שזה ה100% שלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2280529:
על איזה תוכנה מדובר

אני אשמח לדעת בכל תוכנה גרפית שהיא אבל במידה ואני ידע באקרובט ו/או במציג תמונות זה יספיק לי
פעם שמעתי שיש אפשרות כזו בפוטושופ?? ידוע???

• הוסף לסימניות
לחיצה על ctrl והחזקה שלו ואז לחיצה על 0 מאפסת את התצוגה אבל שה משתנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2282389:
לחיצה על ctrl והחזקה שלו ואז לחיצה על 0 מאפסת את התצוגה אבל שה משתנה

לא הבנתי איפה אני יכולה לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
ברוב תוכנות adobe בתוך התכנה עצמה באמצעות המקלדת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה