100000 נרות למען החטופים וקדושי מלחמת שמחת תורה!

• הוסף לסימניות
הי, תודה על היוזמה. אני בע"ה אדליק נר, ולמה לא לבקש שהמדליקים ילייקו את הודעתך? יחסוך את הספירה המייגעת...

• הוסף לסימניות
אני אסביר יותר מפורט...
זה ידוע שנר מעלה את הנשמה ויש גם כל מיני סגולות של חי נרות...
אז בואו נדליק נרות עבור ולזכות כל החטופים החיים והחללים כאחד ועבור כל קדושי מלחמת שמחת תורה!
כל אחד שמדליק נר ומעדכן... שיתחיל ספירה חדשה כלומר אחד שמדליק היום נר ומעדכן ומחר ידליק עוד נר לא יעדכן על 2 נרות כי על 1 הוא כבר עדכן... מקווה שהבנתם...
כל ישראל ערבים זה לזה....
ולמה לא לבקש שהמדליקים ילייקו את הודעתך? יחסוך את הספירה המייגעת...
כי אפשר ללייק פעם אחת והרבה מאוד ידליקו יותר מנר אחד...
נא לעדכן רק אחרי ההדלקה ונא לציין בתחילת ההודעה כמה כבר הדליקו!
בתודה מראש! כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
ביום שעם ישראל מתאבל על הירצחם של בני משפחת ביבס בואו נתאחד ונעשה משהו לעילוי נשמתם ולזכות כל קדושי מלחמת שמחת תורה!
הדליקו עכשיו נר לזכותם!

• הוסף לסימניות
ביום בו אנחנו מתאבלים על עוד 4 חטופים שנרצחו בשבי החמאס בואו נעשה משהו נצחי למענם!
הדליקו עכשיו נר!

• הוסף לסימניות
נא לעדכן רק אחרי ההדלקה ונא לציין בתחילת ההודעה כמה כבר הדליקו
אם אני מעדכן היום שהדלקתי 5 ומחר אני מעדכן 7, נמצא שהוספת 5 סתם כי זה כבר נכנס אתמול בחשבון...
לא מבין איפה רואים שזה מקפיץ, איפה כותבים לך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חוץ מזה לדעתי יותר חשוב לומר תהילים ומשניות לע"נ נר אחד או כמה גם יספיקו זו בכל אופן דעתי

• הוסף לסימניות
נכון! מה הבעיה?
ביום ראשון הדלקתי 5 ועדכנתי 5, ביום שני אני מדליק 2 ואני מעדכן שהדלקתי 7, אז נוסף כעת עוד 7 או רק 2 (במילים אחרות, מה אני כותב כל פעם, כמה הדלקתי הפעם או כמה שהדלקתי בכל הימים ביחד???)
לא הבנתי... שוב?
פשוט מאד, איפה מעדכנים, ואיפה אתה רואה שזה מקפיץ

• הוסף לסימניות
ביום ראשון הדלקתי 5 ועדכנתי 5, ביום שני אני מדליק 2 ואני מעדכן שהדלקתי 7, אז נוסף כעת עוד 7 או רק 2 (במילים אחרות, מה אני כותב כל פעם, כמה הדלקתי הפעם או כמה שהדלקתי בכל הימים ביחד???)
כמה נרות חדשות הדלקת!
פשוט מאד, איפה מעדכנים, ואיפה אתה רואה שזה מקפיץ
פה באשכול....

• הוסף לסימניות
@א.פ.ק. 1234
אמנם לא זכיתם לגייס את המספר המיוחל, אבל קודם כל- ראיתי שכמה נענו לקריאה והדליקו נרות לע"נ הקדושים,
וודאי הדבר נזקף לזכותכם, @א.פ.ק. 1234.
חוץ מזה, נתקלתי עכשיו באשכול הזה במהלך חיפוש בפורום, ולגמרי בזכותכם אני אדליק עכשיו נר.
ומי יודע מה יפעל בע"ה. 122 ימים לאחר ההודעה שלכם... איזה מוסר השכל! יישר כח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה