עזרה 11.11 בנקסט יש מבצעים?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם יש הנחות ומבצעים ב11.11
ז"א שווה לחכות עם הסל לתאריך הזה?

• הוסף לסימניות
מה את מנסה להראות לי שיש להם פעילות בסין? יש. כמעט לכל החברות יש היום.
אבל הם לא חברה סינית, להבדיל מאליאקספרס.
מבצעים ב 11.11 אין. מעולם לא היה.
יש קצת אחרי זה לכבוד החגא הנוצרית.

חמותי גרה באנגליה.
היא תמיד מבקשת שנשלח לה "הזמנות" מה לקנות ולהביא איתה לארץ לקראת החגים הנוצרים כי אז המבצעים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חמודה במיוחד. את מודעת לזה שזה לא דבר סטנדרטי?
זה מה שהיא מביאה לילדים שלי.
וכולם מרוצים
פעם היתה מביאה גם משחקים אבל היום הילדים גדלו...

כשהיא מביאה זה חינם לי ;)
כשאני מזמינה בתקופות אחרות של השנה זה על חשבוני...

• הוסף לסימניות
מה את מנסה להראות לי שיש להם פעילות בסין? יש. כמעט לכל החברות יש היום.
אבל הם לא חברה סינית, להבדיל מאליאקספרס.
מבצעים ב 11.11 אין. מעולם לא היה.
יש קצת אחרי זה לכבוד החגא הנוצרית.

חמותי גרה באנגליה.
היא תמיד מבקשת שנשלח לה "הזמנות" מה לקנות ולהביא איתה לארץ לקראת החגים הנוצרים כי אז המבצעים.
מקפיצה
מתי החג השנה( זאת אומרת המבצעים)

• הוסף לסימניות
בנקסט אף פעם אין מבצעים גם בסוף שנה שלהם זה מבצעים על פריטים ספציפם ולא משמעותיים בכלל
אבל בכללי המחירים שלהם מעולם והסחורה מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה