- הוסף לסימניות
מעניין,
כי סוג ההודעה הזאת מזכירה את בעיות האבטחה שהמערכת של אלי-אקספרס מזהה ריבוי משתמשים,
אולי תנסו למחוק קוקיס ולחזור שוב לחשבון,
אבל יתכן שתאבדו את הקופון של המשתמש החדש.
מחקתי ונכנסתי שוב ועדין זה מופיע.
מעניין,
כי סוג ההודעה הזאת מזכירה את בעיות האבטחה שהמערכת של אלי-אקספרס מזהה ריבוי משתמשים,
אולי תנסו למחוק קוקיס ולחזור שוב לחשבון,
אבל יתכן שתאבדו את הקופון של המשתמש החדש.
פעם המטבעות היו מאפשרות להשתמש בקופון נבחר,אני גם לא הבנתי איך מממשים מטבעות ולא מצאתי את זה באשכול,
מישהו יכול להסביר לי?
3 דו' על כל 30 בקישור הזה
קוד קופון 12AEFR1111
ערכתילא עובד.
ערכתי
3 דו' על כל 30 בקישור הזה
קוד קופון AEZNIZKA1111
ברורצריך לחלק ל2 הזמנות אם זה מעל 60 או שזה אמור להוריד פעמיים
צריך כנראה להקיש את קוד הקופוןמי יכול לעזור לי?
היה כתוב לי כעת
''זכית ב 20 דולר יש לך מזל...''
אבל איך משמשים ב20 דולר האלה?
הקישור מפנה אותי לכל מיני מוצרים
אבל לא מופיע בהם 20 דולר בכלל
אז על מה זה חל?
מצורף צילו''מ
צפה בקובץ המצורף 762166
איזה קוד?צריך כנראה להקיש את קוד הקופון
בכמה צריך לקנות בשביל זה?
גם אני קיבלתי את זה, לא חיפשתי את זה עדייןהיה כתוב לי כעת
''זכית ב 20 דולר יש לך מזל...''
אבל איך משמשים ב20 דולר האלה?
הקישור מפנה אותי לכל מיני מוצרים
אבל לא מופיע בהם 20 דולר בכלל
אז על מה זה חל?
אין לך בשביל מה לחפש את זה,גם אני קיבלתי את זה, לא חיפשתי את זה עדיין
חשבתי כך, לכן לא רצתי לחפש...אין לך בשביל מה לחפש את זה,
זה ''קופון נבחר'' או בלע''ז סלקט-קופון...
אני מוכר בפחות, מי שרוצהאם אתה דווקא רוצה - יש לי 350 דולר מיותרים, אני יכול למכור לך אותם ברבע מחיר...
צרות של עשירים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים