• הוסף לסימניות
עד ל"ג בעומר...

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת! וילד מתוק!
שאלה קטנה - אני גם רוצה ללכת עם המז'יניק שלי לים (ל"ג בעומר חלאקה. בעז"ה)
באלו שעות כדאי ועדיף!! למה. הפנים כאן של הילד נראות אדמדמות אולי כי חם לו? או עיבוד בפוטושופ?
תודה.

• הוסף לסימניות
תודה!
הכי טוב בבוקר כי אז הילד רענן, אבל זה כנראה לא מסתדר אז משעה ארבע והלאה אחה"צ זה גם טוב.

התמונה לא עברה שום עיבוד בפוטושופ, חוץ מחיתוך -הקטנה. כנראה בגלל זה לא שמתי לב לצבע.
אחרי עיבוד- נוריד טיפה אדום.

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת....
ילד בונבון:p

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה

• הוסף לסימניות
חתיך!!!!!!
ואוו
איזה כיף לו!!!
ולך...בכלל...

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה והילד גדל ... ;)

נראה שיש פלאש בתמונה שמגיע מכיוון המצלמה, בשביל לשפר את התוצאה כדאי למקם אותו בצד על חצובה או סלע, הפנים יקבלו יותר עומק

• הוסף לסימניות
התמונה יפה!
אבל הצבעים לא חיים.. שימי לב למים ולאבנים שהם דהויים כאלה.
אולי רוויה סלקטיבית?

• הוסף לסימניות
ניסיתי משהו חפוז נראה לי שזה טו מאצ'...
מאמינה שעל רואו אפשר לעשות יותר טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1594544:
תמונה מקסימה והילד גדל ... ;)

נראה שיש פלאש בתמונה שמגיע מכיוון המצלמה, בשביל לשפר את התוצאה כדאי למקם אותו בצד על חצובה או סלע, הפנים יקבלו יותר עומק

דרכת על מקום רגיש...

היה לי סופטבוקס מתקפל חמוד וחדש שנפל ממש לפני התמונות האלה. הנפילה הרסה את המגע של הרדיוסלייב והוא עכשיו במצב של מוות קליני. פועל אבל לא מבזיק.

כבר קניתי חדש, אבל לנסוע שוב עד לשם עם הילד, אני לא בטוחה שיהיה לי זמן.

בקצרה- הסנדלר הולך יחף.

ויעל- זה תמונה ללא עיבוד. התעצלתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1594550:
ניסיתי משהו חפוז נראה לי שזה טו מאצ'...
מאמינה שעל רואו אפשר לעשות יותר טוב.

הרסת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה