- הוסף לסימניות
מוזמנות לשאול
אני אשמח לכמה תשובות עניניות (מה שדי חסר פה באשכול)
כי באמת מתלבטת.
1. האם בדיקת רופא מתבצעת בחדר האשפוז או שצריך לעמוד בתור כמו פעם?
2. האם יש זמינות אקמול/אופטלגין במחלקה? כמה חברות ספרו לי שאין. ומביאות מהבית. לי זה נשמע מלחיץ, בעיני צריך להיות מתועד.
3. האם אפשר להניק בחדרים ביום ובלילה ולהשאיר איתי את התינקו מתי שארצה גם אם אני לא כשירה 'להתחייב' על ביות מלא? ומה המשמעות המעשית של ביות חלקי?
4. כמה עקשנית ודעתנית אצטרך להיות אם אבקש להחליף מיילדת? בעבר ילדתי אצלכם וביקשתי להחליף את המיילדת והאחראית הגיעה לחדר שלי והסבירה שלא נעים כי הרבה מבקשות להחליף אותה (מעניין למה..) אז אי אפשר לעשות לה את זה עוד פעם. התפלצתי אבל הייתי יולדת! לא היה לי כח לריב.
5. איזה עוד שיטות טבעיות להקלה על כאב שאינן אפידורל זמינות אצלכן? עד כמה המיילדות תומכות בכך בפועל? האם יש להן כלים לעזור, זמינות לשהות בחדר או שמצופה ממך להתמודד בכוחות עצמך.
6. יש כאן תגובות סותרות- אשמח להבין מה הנוהל- האם מקבלים אוכל לחדר במידה ולא מגיעים לחדר אוכל? האם אפשר להוציא משם מנה אחת לכל הפחות?
7. לאחר הלידה- האם עדיין מועברים לחדר התאוששות או שאפשר להתקלח בחדר לידה (במידה ולא קבלתי אפידורל כמובן) ולצאת למחלקה כמו בן אדם?
8. איך מתנהל המקום מבחינת שבת? האם המיטות מותאמות לשבת או שצריך לקרא כל פעם לכתבנית שתשנה את מנח המיטה?
@מעיני הישועה אם תגיעי לכאן כדי לענות זה יהיה נחמד...
ויש לי עוד כמה שאלות:
1. האם אחיות מסתובבות ונענות לפעמון או שעדיין הנוהל שיולדת אינה מאושפזת רגילה ולכן אם היא רוצה משהו תתכבד ותגיע לאחיות ותחכה בעמידה עד ש...
2. האם יש מוניטור אלחוטי כך שאפשר להתקלח איתו? (חשבתי שברור שכן כי יש לידת מים אבל את מעלה לי את השאלה)
@מעיני הישועה
עוד נקודה שדרושה שיפור
מקווה שאני מספיק מובנת מטעמי צנעה לא מפרטת
בחדרי הלידה נראה שיש קמצנות גדולה מבחינת אביזרי הגיינה שיעשו ליולדת נעים
כשהייתי בבתי חולים אחרים ממש הופתעתי מההבדל שזועק
הנה כמה שאלות שנותרו ללא מענה,@מעיני הישועה רציתי לשאול
אם אני רוצה להיות בלילה עם התינוק האם זה נקרא גם ביות?
הכנס הבא לנשים לפני לידה באלעד יתקיים בעז"ה ב- 21.1מתי אמור להיות כנס שלכם לנשים לפני לידה באלעד?
בכל לידה אצלנו ישנם 3 לילות אישפוז, אותו דבר גם בלידות מתקדמותהאם יש הטבת ימי אישפוז נוספים בלידות מתקדמות?
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים