כללי 123 מה הכי יפה?

• הוסף לסימניות
חוץ מהראשון, אני לא רואה שום לוגו
לבחור פונט עדין לא נקרא לעצב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;688573:
חוץ מהראשון, אני לא רואה שום לוגו
לבחור פונט עדין לא נקרא לעצב

הרשי לי לחלוק עליך. לבחור פונט מתאים בהחלט נקרא לעצב - ולעיתים ליצירה קוראים "לוגו".
מה שטוב ל:
ZARA
SONY
GOOGLE
MICROSOFT
FACEBOOK

ועוד רבים (וטובים), יכול לעיתים להתאים גם ללקוח מישראל.

• הוסף לסימניות
רוב הרשתות הגדולות,
הלוגו שלהם עשוי מאותיות רגילות גרידא!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;688599:
הרשי לי לחלוק עליך. לבחור פונט מתאים בהחלט נקרא לעצב - ולעיתים ליצירה קוראים "לוגו".
מה שטוב ל:
ZARA
SONY
GOOGLE
MICROSOFT
FACEBOOK

טוב יש דברים כאלה,
היה נראה לי קצת מגוחך לבחור פונט, לקרוא לזה לוגו ולבקש חוו"ד,
כאילו על אחד הוא עבד ואת ה-2 הנותרים בחר על רגל אחת.

אבל לא באתי להתווכח עם מומחים ממני, יכול להיות שאני טועה.

נ.ב. אם אני לא טועה לגוגל יש גם עיצוב כלשהו בצבעים, למייקרוסופט יש את סמליל החלונות, ולפייסבוק גם יש סמל.

• הוסף לסימניות
לדעתי גם אחד וגם 3 יפים!

• הוסף לסימניות
קשה לחוות דעה אם לא יודעים למה מיועד הלוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;688611:
נ.ב. אם אני לא טועה לגוגל יש גם עיצוב כלשהו בצבעים, למייקרוסופט יש את סמליל החלונות, ולפייסבוק גם יש סמל.

הגירסה המוכרת של גוגל אכן צבעונית (ומובלטת), אך הלוגו משמש אותה לרוב גם בצורתו הטהורה כפונט (עם הטיה קלה של ה-OO).
אייקון החלונות משמש את מיקרוסופט במסגרת מש' מוצרי הווינדוס בלבד.
הלוגו של פייסבוק מורכב מאותיות בלבד. אייקון ה"לייק" אכן מזוהה עם פייסבוק, אך אינו חלק מסמל החברה.

...ותמיד כדאי לזכור שגם פונט, יהא אשר יהא, לא צריך לקחת כמובן מאליו. הלא גם אותו מישהו פעם טרח ועיצב...

• הוסף לסימניות
בהחלט יכול להיות לוגו המורכב מאותיות בלבד, עם צבעים ומרווחים שעליהם חשב המעצב.
במיוחד כשמדובר בלוגו של עיתון או מגזין (?)
אם המשמעות של המילה מורכבת מ"יומון" ו"נט", אז כדאי לך מאד לנקד איפשהו, אולי סגול מתחת לנ', כדי שיהיה קל להבין.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון, אבל צריך להתאים לוגו למוצר/עסק, אם תתני קצת פרטים יקל עלינו.
פעם לפני 7 שנים כשלמדתי על לוגויים המורה אמרה לנו שכדי לעשות לוגו מקורי כדאי לנסות לעצב אותו עם אותיות ולהסב אותן למטרה לדוגמא האות V להפוך אותה לA או ח' לכ ועוד היד נטויה...
היום זה ממש קיצ'י.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;688668:
אהבתי את הראשון, אבל צריך להתאים לוגו למוצר/עסק, אם תתני קצת פרטים יקל עלינו.
פעם לפני 7 שנים כשלמדתי על לוגויים המורה אמרה לנו שכדי לעשות לוגו מקורי כדאי לנסות לעצב אותו עם אותיות ולהסב אותן למטרה לדוגמא האות V להפוך אותה לA או ח' לכ ועוד היד נטויה...
היום זה ממש קיצ'י.

מה משמעות המילה יומונט?
אם זה לא מובן זה לא טוב...

• הוסף לסימניות
מה זה? בלוג? עיתון יומי? ניוזלטר?

השם קצת מורכב מכדי שיהיה אפשר להשתמש בפונט הראשון, לטעמי.
מה גם שהצורה המלבנית לא נראה שעושה לו טוב. או בנפרד או בתוך עיגול או בבועה בצורה חופשית (אם אתה מבין למה אני מתכוון).
מספר2 יותר נעים לעין מ3, שוב, בעיניי.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
סוף סוף מישהו מזדהה עם כוונתי.. גם לי היה נראה לא כ"כ ברור
אולי אדום ע"ג לבן יותר ברור?
אנסה...

• הוסף לסימניות
3 הכי קריא . לענ"ד הייתי מוותר על הרקע ובונה את האותיות עצמם עם איזה סימן . סטייל ישראל היום.

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי לנסות להוסיף מתחת הלוגו הראשון עיגולי צירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;688599:
מה שטוב ל:
ZARA
SONY
GOOGLE
MICROSOFT
FACEBOOK

ברמת העיקרון אתה צודק, ויש עוד דוגמאות למכביר של חברות ענק עם לוגו שמורכב מאותיות בלבד.
אבל זה נכון רק למותגים גדולים שנפגשים עם הלוגו שלהם פעמים רבות ובמשך שנים רבות, או לעיתונים, בהם נפגשים עם הלוגו בכל בוקר או שבוע, אבל עסק קטן שהמפגשים אתו הם לא על בסיס קבוע, לא יכול להשתמש עם אותיות המעוצבות בסגנון פשוט ללא שום 'הפרעות', וגם אם יעשה כך, "לוגו" זה לא נקרא, זה גם לא משרת את המטרות של 'לוגו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה