- הוסף לסימניות
חוו דעתכם מה הלוגו שהכי נראה ברור וחדשני. כל הערה חשובה ותתקבל בתודהצפה בקובץ המצורף 111752
נכתב ע"י ליבי;688573:חוץ מהראשון, אני לא רואה שום לוגו
לבחור פונט עדין לא נקרא לעצב
נכתב ע"י הרשל'ה;688599:הרשי לי לחלוק עליך. לבחור פונט מתאים בהחלט נקרא לעצב - ולעיתים ליצירה קוראים "לוגו".
מה שטוב ל:
ZARA
SONY
MICROSOFT
ועוד רבים (וטובים), יכול לעיתים להתאים גם ללקוח מישראל.
נכתב ע"י ליבי;688611:נ.ב. אם אני לא טועה לגוגל יש גם עיצוב כלשהו בצבעים, למייקרוסופט יש את סמליל החלונות, ולפייסבוק גם יש סמל.
נכתב ע"י דני;688668:אהבתי את הראשון, אבל צריך להתאים לוגו למוצר/עסק, אם תתני קצת פרטים יקל עלינו.
פעם לפני 7 שנים כשלמדתי על לוגויים המורה אמרה לנו שכדי לעשות לוגו מקורי כדאי לנסות לעצב אותו עם אותיות ולהסב אותן למטרה לדוגמא האות V להפוך אותה לA או ח' לכ ועוד היד נטויה...
היום זה ממש קיצ'י.
נכתב ע"י הרשל'ה;688599:הרשי לי לחלוק עליך. לבחור פונט מתאים בהחלט נקרא לעצב - ולעיתים ליצירה קוראים "לוגו".
מה שטוב ל:
ZARA
SONY
MICROSOFT
ועוד רבים (וטובים), יכול לעיתים להתאים גם ללקוח מישראל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים