כללי 123 מה הכי יפה?

• הוסף לסימניות
אם אתה מתכוון ללכת על הלוגו העגול תפריד את הנ' מהט' זה לא מוצלח שהם מחוברים
בנוסף, אולי תנסה להוסיף איזה אלמנט שבו יופיע מס' הגליון והוא ימשוך אותך לאיזה קונספט ברור יותר.

אגב- גם פונט מוצלח יכול לעבור עיבוד קל לשם יצירת בלעדיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;689010:
ברמת העיקרון אתה צודק, ויש עוד דוגמאות למכביר של חברות ענק עם לוגו שמורכב מאותיות בלבד.
אבל זה נכון רק למותגים גדולים שנפגשים עם הלוגו שלהם פעמים רבות ובמשך שנים רבות, או לעיתונים, בהם נפגשים עם הלוגו בכל בוקר או שבוע, אבל עסק קטן שהמפגשים אתו הם לא על בסיס קבוע, לא יכול להשתמש עם אותיות המעוצבות בסגנון פשוט ללא שום 'הפרעות', וגם אם יעשה כך, "לוגו" זה לא נקרא, זה גם לא משרת את המטרות של 'לוגו'.

ברמת העיקרון אתה צודק, אך גם לי יצא בימי חלדי לעצב עבור לקוחות ממוצעים לחלוטין - לוגו על בסיס טיפוגרפי טהור. השתדלתי כמובן לאפיין ולבדל את האות עד כמה שניתן, אך לא השתמשתי בויז'ואל.
הבעיה הקשה יותר - היא למצוא לקוח שיודע להבין ולהעריך את זה.

אם נחשוב על זה פעם נוספת, אין שום סיבה אמיתית שלוגו טיפוגרפי טוב לא יתפוס: אות מאופיינת רעיונית וויזואלית, פחות אלמנטים לזכור, ריכוז תשומת הלב בשם המותג, מה הבעיה בעצם..?..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;689056:
הבעיה הקשה יותר - היא למצוא לקוח שיודע להבין ולהעריך את זה.

והצלחת לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
מה זה הצלחתי, עומדים בתור, שוברים לי הדלת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;689056:
אם נחשוב על זה פעם נוספת, אין שום סיבה אמיתית שלוגו טיפוגרפי טוב לא יתפוס: אות מאופיינת רעיונית וויזואלית, פחות אלמנטים לזכור, ריכוז תשומת הלב בשם המותג, מה הבעיה בעצם..?..
...ואם נחשוב על זה בשלישית, מה בעניין בידול וקצת עניין (מקוריות בלע"ז)? :confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
נראה כמו לוגו ליומן אינטרנטי כסגנון "יומן גוגל".

בהצלחה ודווקא זה "כן" נקרא לוגו, ותודה להרשל'ה שביטח אותי בנושא.

חנוכה שמח!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;689116:
...ואם נחשוב על זה בשלישית, מה בעניין בידול וקצת עניין (מקוריות בלע"ז)? :confused::confused::confused:

היא הנותנת: בשעה שכולם מזיעים בנסיון למצוא או להרכיב את הויז'ואל המושלם, הרשתי לעצמי להשתמש באות בלבד. תאמין לי, זה הצליח להפתיע = לבדל.

• הוסף לסימניות
אילו היית ראובן אדלר יכולת לגרוף 25.000$ על כל סלוגן לקדימה או לאלף לדעת לקנות
אז תתחיל לטפח את עצמך :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;689194:
היא הנותנת: בשעה שכולם מזיעים בנסיון למצוא או להרכיב את הויז'ואל המושלם, הרשתי לעצמי להשתמש באות בלבד. תאמין לי, זה הצליח להפתיע = לבדל.
טווווווווב, אם כה אמר הצבי האגדי מלך היער, ננסה בלוגו הבא. אולי ירחם. :cool:
(הלקוח העתידי).

• הוסף לסימניות
אני האהבתי את ה-2
אולי יהיה אפשרות להוסיף עוד קשקוש קטן ליד לפי מה זה מיועד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה