• הוסף לסימניות
מאיה לא עובר לי למצב 5 ו 6 מה עושים?
(כבר התחלתי את המאיה מחדש)

• הוסף לסימניות
שאלתי אתמול בדיוק את השאלה הזאת
גיל קוליוק עזר לי באישי. הבעיה היתה שלא היה חומר לאובייקטים. (כנראה מאיה נסגרה לפני שהספיקה לשמור את הקשרים בין החומרים למודלים). תבדקי אולי יעזור לך

• הוסף לסימניות
באמת אין לי חומרים בהייפרשייד.

• הוסף לסימניות
אז הסתדרת?
אם לא, תתני מחדש את החומר של ברירת מחדל

• הוסף לסימניות
זה לא עוזר לחומרים שנעלמו.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה לעיתים רחוקות, לשם כך אני ישר פותח את הקובץ של "שמירה אוטומטית", ושומר בשם חדש.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;1104641:
גם לי זה קורה לעיתים רחוקות, לשם כך אני ישר פותח את הקובץ של "שמירה אוטומטית", ושומר בשם חדש.
בהצלחה.

כל החומרים בשמירה אוטומטית הם של לפני מלא זמן. ואף אחד שם לא מהחדשים.(ג"כ נשמע לי מאוד מוזר, בשביל מה יש שמירה אוטומטית?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1104656:
כל החומרים בשמירה אוטומטית הם של לפני מלא זמן. ואף אחד שם לא מהחדשים.(ג"כ נשמע לי מאוד מוזר, בשביל מה יש שמירה אוטומטית?)
שמירה אוטומטית, תלויה בך, כל כמה זמן קבעת שיהיה שמירה אטומטית.
לסיצנות קטנות אני נותן כל 10 דק', ולסצינות גדולות, שלוקח למחשב זמן לשמור, 20 דק'.
ומגדיר לו בין 3-5 שמירות לאותו קובץ.
חוץ מזה מומלץ לשמור את תקית הקבצים בדיסק אונ-קי, או כונן גיבוי פנימי.

• הוסף לסימניות
יש לי המון קבצים של השמירה האוטומטית, ומשום מה עד האחרון שביניהם יש רק חומרים של לפני המון זמן (השמירה האוטמטית אצלי כל 10 דק')
האם הם קשורים איכשהו לקובץ האיתי ומשתבשים יחד איתו? (למרות שבקובץ המקורי אין שום חומר מלבד ה3 הבסיסיים ואילו בשמירות האוטומטיות יש חומרים ישנים )

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את שאלתך,
לא אמור להיות קשר בין השנים, אא"כ השמירה האוטומטית, דרסה את הקבצים ששמרו לך את הגרסה המועדפת. לדוגמא -
אם השמירה האוטומטית שלך כל 10 דק' ונשמרים עד 3 קבצים, דהינו שבשמירה הרביעית הוא "ידרס" את השמירה האחרונה, וכן הלאה, א"כ אם הקובץ הלא תקין שהה במחשבך, 30 דק', ממילא כל הקבצים שנשמרו בשמירה האוטומטית היו של הקובץ הלא תקין.
מקווה שהסברתי באופן שיובן.

הערה - מומלץ מאוד, מדי פעם, חוץ מהשמירה האוטומטית, לשמור את הקובץ בשם אחר, ובכונן גיבוי, כפי שכתבתי לעייל.

• הוסף לסימניות
כדאי מאד לשמור אותו ישירות בדרופבוקס ושות'.
הסיבה פשוטה: השירות הזה מאפשר לשחזר עד 30 יום אחורה גרסאות של הקובץ כך שלפעמים זו הדרך היחידה להציל קובץ אבוד.
גם אם הקובץ ענקי יש להם פונקציה שמעלה לשרת רק את השינויים שבוצעו בקובץ כך שלא לוקח הרבה זמן להעלות קובץ שבוצעו בו שינויים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1105202:
אם הקובץ לא ענקי, כדאי מאד לשמור אותו ישירות בדרופבוקס ושות'.
הסיבה פשוטה: השירות הזה מאפשר לשחזר עד 30 יום אחורה גרסאות של הקובץ כך שלפעמים זו הדרך היחידה להציל קובץ אבוד.

קובץ של תלת בדרובוקס? אולי כיסא אפשר, סצנה רגילה מדי כבד וזה יתפוס הרבה מקום בדרובוקס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה