כללי 137 פונטים של עיטורים - חינם

• הוסף לסימניות
פעם, כשהייתי צעיר והיה לי כוח להשתגע, ישבתי הרבה זמן על אתרים של פונטים חינמיים, והורדתי כל פונט של עיטורים שיכולתי למצוא. מצ"ב התוצאות: 137 פונטים, ועמם קובץ של קטלוג שהכנתי (ניתן לצפייה באקספלורר). תהנו!
למיטב ידיעתי כל הפונטים מותרים לשימוש חופשי, אבל אל תסמכו עלי. בהחלט ייתכן שהשתרבבו לשם גם דברים מסחריים.
http://dl.getdropbox.com/u/374778/iturim.zip
(לא הצלחתי להעלות לפרוג. אם מישהו אחר מצליח - יבורך)
ממליץ מאוד להשתמש בתוכנה כדוגמת shelltools להתקנת הפונטים. לא צריך להעתיקם לספריית הפונטים, אלא רק להקליק קליק ימני, ולבחור התקנה (install), או התקנה זמנית (load). ככה אפשר לשמור על שפיות וסדר בתוך הבלגן של הפונטים במחשבים שלנו.
כשאני זקוק לעיטור כלשהו אני פותח את קובץ הקטלוג (עיטורים.mht), מאתר את הפונט שאני רוצה, מתקין אותו באופן זמני ועובד עליו. בפעם הבאה שאאתחל את המחשב הוא כבר לא יהיה מותקן, וספריית הפונטים לא תיסתם. אם אני רואה שאני עובד עליו הרבה, אז אני מתקין אותו באופן קבוע.
אם יש לכם פונטים נוספים של עיטורים (חינמיים כמובן), אתם מוזמנים לצרף לאשכול זה, ובעתיד אוכל להוסיף את זה לספרייה הגדולה הזו.
וגם אשמח אם תספרו לי - מהיכן אתם משיגים את העיטורים שלכם? תמיד כשאני צריך עיטורים, אני מרגיש שאין לי מספיק...

• הוסף לסימניות
תחפש *ארידי*

• הוסף לסימניות
איפה לחפש? בגוגל אני מקבל בעיקר את אח של ויזתא. איך כותבים באנגלית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;264840:
איפה לחפש? בגוגל אני מקבל בעיקר את אח של ויזתא. איך כותבים באנגלית?
aridi

זה בתשלום כמובן

הרגת אותי, "אח של ויזתא" :p

• הוסף לסימניות
איי! יקר!

• הוסף לסימניות
יש מצב להעלות את זה לאתר של מדריכים בנושא עיצוב גרפי שאני בונה בימים אלו?

• הוסף לסימניות
עשה חיפוש פה בפורום.
נראה לי שיש חלקים ממנו.

• הוסף לסימניות
בכיף. אפשר להעלות לאן שרוצים.

• הוסף לסימניות
ישראלה, את רומזת שחלקים מאח של וייזתא מסתובבים בפורום?? מפחיד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;264821:
תמיד כשאני צריך עיטורים, אני מרגיש שאין לי מספיק...

ממש בבחינת 'אוהב עיטורים לא ישבע עיטורים' - - - יש לו מנה רוצה מאתיים - - -

אך על זה נאמר איזהו עשיר 'השמח בחלקו' :)

בכ"א תודה על האוסף הנפלא, אך בשקט אומר לך שעדיין לא הגעת לאוצר האמיתי שקיים והוא מספר פונטים של עיטורים עדינים ומדהימים השמורים היטב במרתפים של גרפיקאים יחידים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;264865:
אך בשקט אומר לך שעדיין לא הגעת לאוצר האמיתי שקיים והוא מספר פונטים של עיטורים עדינים ומדהימים השמורים היטב במרתפים של גרפיקאים יחידים!

נו, ניסית לצנן את התאוות שלי, ורק הגברת אותן... איפה העיטורים העדינים והמדהימים (קלעת נכון - עיקר הבעיה שרוב העיטורים באוסף הזה אינם עדינים מספיק)

• הוסף לסימניות
איך אני רואה את הפונטים? אני מנותבת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;264888:
נו, ניסית לצנן את התאוות שלי, ורק הגברת אותן... איפה העיטורים העדינים והמדהימים (קלעת נכון - עיקר הבעיה שרוב העיטורים באוסף הזה אינם עדינים מספיק)

שמורים היטב במרתפים של גרפיקאים לא רבים.

אהי' גלוי איתך ואסביר לך משהו פשוט, ישנם אוספים שכשמוצאים אותם לא מעלים את זה לכל דורש, לוקח זמן עד שמשתחררים מהאוצר. המתן בסבלנות - - -

• הוסף לסימניות
בסוף האשכול יש קישור תקין לנתיבים.

• הוסף לסימניות
רק שלא יעלו עובש שמה במרתפים הטחובים של אגודת הגרפיקאים הסודית הידועה לשימצה.

אחרי הכל, פונט מעופש לא יצלח לכלום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;264893:
שמורים היטב במרתפים של גרפיקאים לא רבים.

אהי' גלוי איתך ואסביר לך משהו פשוט, ישנם אוספים שכשמוצאים אותם לא מעלים את זה לכל דורש, לוקח זמן עד שמשתחררים מהאוצר. המתן בסבלנות - - -

אני מבטיח לא להשתמש! רק קצת... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;264821:
אלא רק להקליק קליק ימני, ולבחור התקנה (install), או התקנה זמנית (load). ככה אפשר לשמור על שפיות וסדר בתוך הבלגן של הפונטים במחשבים שלנו.

איך קוראים להתקנה זמנית של פונט, בווינדוס בעברית?

• הוסף לסימניות
אין את זה בווינדוס. זה תוכנה נפרדת.

• הוסף לסימניות
אברהם, הלינק שהבאת מביא אותי להודעה הזו:
Invalid קובץ מצורף specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
מה הפירוש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה