נכתב ע"י דיסני;2404090:תהילים
יש לך אולי את הברכה אם כתבת?לקרובה שלי יש בימים הקרובים 150 ימים לחתונה בשעה טובה ומוצלחת,
הייתי שמחה לקבל רעיונות ממכן,
בתודה מראש.
לקרובה שלי יש בימים הקרובים 150 ימים לחתונה בשעה טובה ומוצלחת,
הייתי שמחה לקבל רעיונות ממכן,
בתודה מראש
אפשר את הברכה?אם מתאים לך ברכה באידיש יש לי מאד מרגש
על 150 יום לבניית הקן
ושהכלה נכנסת לקן שלנו
זה מצורף לתהילים ולקן עשוי מבייגלך מקלות עם שוקולד ו2 יונים
אשמח ג"כ לקבל את הברכהאם מתאים לך ברכה באידיש יש לי מאד מרגש
על 150 יום לבניית הקן
ושהכלה נכנסת לקן שלנו
אפשר את הברכה?
תודה מראש
רק אני מנסה פה לחשב בכמה חודשים מדובר שזה נהיה כזה משמעותי ודורש ציון חגיגי...?אשמח ג"כ לקבל את הברכה
בתודה מראש!
אשמח מאד לקבל רלוונטי לשבוע הקרובאם מתאים לך ברכה באידיש יש לי מאד מרגש
על 150 יום לבניית הקן
ושהכלה נכנסת לקן שלנו
אנחנו נתנו ספר תהילים (לחתן) והדפסנו על סרט בד את תאריך החתונה והדבקנו בין הכריכה לתהילים שיהיה סימניהלקרובה שלי יש בימים הקרובים 150 ימים לחתונה בשעה טובה ומוצלחת
אשמח לקבל את הברכה למי שיש, ואם יש עוד רעיונות, אם אפשר להעלותאם מתאים לך ברכה באידיש יש לי מאד מרגש
על 150 יום לבניית הקן
ושהכלה נכנסת לקן שלנו
לכן היא צריכה ביידיש..רק אני מנסה פה לחשב בכמה חודשים מדובר שזה נהיה כזה משמעותי ודורש ציון חגיגי...?
התעלפתי קלות
ההצעה עוד לא הוצעה לבת שלי 5 חודשים לפני החתונה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים