• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1316560:
שימו לב שלפי חוק זכויות יוצרים יש איזשהו סעיף (כך נדמה לי -- נא לא לסמוך על דברי) שמתיר להשתמש בחומר שיש בו זכויות יוצרים לצרכי מוסדות חינוך. השאלה אם זה כולל גם סטודנטים באותו מוסד עבור העבודה שלהם...

נכון.

כפי מה שזכור לי, מתקופת לימודי במוסדות אקדמאיים בתחומי האומנות והעיצוב, מותר שימוש הוגן ביצירה מוגנת. שימוש הוגן פירושו: למטרות מחקר ולימוד. אגב, השימוש מותר בתחומי הלימוד נטו, ואסור לסטודנט לפרסם את עבודתו שנשענת על יצירה מוגנת שלא במוסד הלימודי.

אבל ראיתי מקודם הפניה שיש התניה מפורשת. אז אם יש התניה מפורשת, אני לא בדיוק יודעת מה הכללים במצב זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CHEN10;1316034:
רציתי לדעת אם זה אפשרי להשתמש בתמונות מהפורום בשביל פרויקט סיום בעיצוב גרפי??
לא לשימוש חיצוני בכלל!!

איזו סוג של תמונה אתם צריכים?
אם יש כאן תמונה שיכולה לעזור, תודיעו לי:

http://temuna.co.il/contributor-media/22/page1/

• הוסף לסימניות
אין להשתמש ביצירה של הזולת ללא אישורו המפורש
גם אני נכויתי כאן בלקיחת תמונה שצילמתי והפצתה ברבים ללא אישורי
זהו גזל גמור.

תקנון הפורום מדגיש זאת מעל לכל ספק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה