דרוש מידע 161 ש"ח על עיגול פלסטיק? יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
מכונת כביסה חדשה של בוש, יש לה מכסה עגול לפילטר מפלסטיק לא מי יודע מה איכותי, התופסן של המכסה נשבר, מבלי שנגענו בו, יתכן מהמגב של השטיפה (כפי שציינתי איכות לא משהו) החברה דורשת 161 ש"ח כולל שליח עד הבית, 'הסכימו' לעשות לי 'הנחה' ל 140 ש"ח.
נראה לכם הגיוני? לא מדובר במנוע, לא פילטר, כולה עיגול פלסטיק באיכות גרועה.
לענייננו, יש מה לעשות? מישהו אחר שמוכר חלקי חילוף תואמים במחיר הגיוני? יש מה לפנות לחברה להגנת הצרכן?

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו רצועה שנקרעה בירושלים ברח יחזקאל אני יכולה לברר מדויק אם זה רלונטי
עלה לנו 70 שח
הטכנאי אמר שבחברת השירות זה עולה 180

• הוסף לסימניות
אני גם חיפשתי לקנות את זה וגם חשבתי שזה ממש יקר במחיר הזה
מצאתי מקום שמכרו את זה ב70 ש"ח עם משלוח עד הבית אני מחפשת את הקישור

• הוסף לסימניות
נסי פה, יש להם חלקים לרוב סוגי מכשירי החשמל
לא הכל מופיע באתר, אז עדיף להתקשר.

• הוסף לסימניות
מכונת כביסה חדשה של בוש, יש לה מכסה עגול לפילטר מפלסטיק לא מי יודע מה איכותי, התופסן של המכסה נשבר, מבלי שנגענו בו, יתכן מהמגב של השטיפה (כפי שציינתי איכות לא משהו) החברה דורשת 161 ש"ח כולל שליח עד הבית, 'הסכימו' לעשות לי 'הנחה' ל 140 ש"ח.
לענייננו, יש מה לעשות? מישהו אחר שמוכר חלקי חילוף תואמים במחיר הגיוני? יש מה לפנות לחברה להגנת הצרכן?
נשבר לי אותו דבר ובחיפוש ברשת מצאתי את זה בשקלים בודדים (כמעט)

• הוסף לסימניות
המכסה כאילו נפתח או יצא לך לגמרי?
כי לי הוא רק נפתח מלמא כלומר לא מצליח להתפס אז הדבקתי עם דבק שקוף קטן-תופס עמולה ולא נראה לעין בכלל.

• הוסף לסימניות
בדיוק אני החלפתי במכונה של בוש האת הגומי בדלת המכונה, שילמתי 350 ש"ח
מכונה פחות משנתיים
גם מחיר הזוי...

• הוסף לסימניות
תנסו בשחף חלקי חילוף בזבוטינסקי/שנקר פ"ת.
אפשר בטלפון..

• הוסף לסימניות
נשבר לי אותו דבר ובחיפוש ברשת מצאתי את זה בשקלים בודדים (כמעט)
יש כאן כמה קישורים לדוגמא

• הוסף לסימניות
יש חנות שנקראת שחף ומעוף בע"מ ברחוב זבוטינסקי 112 ממש קרוב לבני ברק.
מוכרים שם את כל החלקים למכונות כביסה ומייבשים בגרושים ממש,,,,,!

לדוגמא

בדיוק אני החלפתי במכונה של בוש האת הגומי בדלת המכונה, שילמתי 350 ש"ח
מכונה פחות משנתיים
גם מחיר הזוי...
אז הנה, גומי למכונת בוש עולה שם בסה"כ 140 ומשהו ש"ח בלבד!! אני קניתי את זה שם לא מזמן,,,

יש שם שירות ממש אדיב והם גם מדריכים אותך איך להחליף לבד,,,,
לא תאמינו כמה זה קל ופשוט,,,, זה סה"כ משחק של פתיחת ברגים,,,

לי הם אפילו הביאו סרטון הדגמה מיוטיוב איך להחליף,,,

• הוסף לסימניות
תודה, אין באתר הזה, וזה לא מה שמופיע בקישור זה מכסה פשוט מאוד עיגול פלסטיק ללא שום תוספת. רק כיסוי חיצוני, גם אין לו תפקיד מלבד מראה חיצוני.

• הוסף לסימניות
יש חנות שנקראת שחף ומעוף בע"מ ברחוב זבוטינסקי 112 ממש קרוב לבני ברק.
מוכרים שם את כל החלקים למכונות כביסה ומייבשים בגרושים ממש,,,,,!

לדוגמא

אז הנה, גומי למכונת בוש עולה שם בסה"כ 140 ומשהו ש"ח בלבד!! אני קניתי את זה שם לא מזמן,,,

יש שם שירות ממש אדיב והם גם מדריכים אותך איך להחליף לבד,,,,
לא תאמינו כמה זה קל ופשוט,,,, זה סה"כ משחק של פתיחת ברגים,,,

לי הם אפילו הביאו סרטון הדגמה מיוטיוב איך להחליף,,,
תודה, אני אבדוק אם הם מוכנים לשלוח לירושלים.

• הוסף לסימניות
אני שילמתי פעם 400 על הפלסטיק של הדלת
מה לעשות...

• הוסף לסימניות
בירושלים ברחוב מלאכי 11 אברהמי מוכר בסביבות 50 ש"ח.
אולי אם תעלו תמונה אולי אוכל לעזור ברעיון בכיוון שונה, אני טכנאי

• הוסף לסימניות
כן אברהמי זה איפה שקנינו רצועה ב 70 במקום ב 180 בשירות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה