רכבים 18,000 ש"ח לביטוח רכב!!! מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני לא מדבר רק על תביעות אלא גם על החזר כשהרכב ירד מהכביש ונסתיימה הפוליסה
מה שאני יודע ששווה לשלם עוד אלף שקל שנתי ולהימנע מעוגמת נפש
(עם מה שאני עברתי הייתי משלם גם אלפיים יותר אבל כל אחד לפום חורפיא דיליה)
עד שעונים בטלפון וגם כשעונים אנשים לא יודעים מה לענות בקיצור להמשיך לחפש יש עוד זולים בשוק

• הוסף לסימניות
12,000 לשנה מקיף + צד ג' עם התקנת איתורן בעלות 600 ש"ח בערך
רכב שעולה 100,000 ש"ח.
צד ג' לבד 2600 ש"ח.
שווה לשלם יותר מ 10% מעלות הרכב על מקיף ?
בהנחה שאני לא אקרוס כלכלית מנזק של מאה אל"ש.
ואת הכסף אני שם בקרן השתלמות

• הוסף לסימניות
12,000 לשנה מקיף + צד ג' עם התקנת איתורן בעלות 600 ש"ח בערך
רכב שעולה 100,000 ש"ח.
צד ג' לבד 2600 ש"ח.
שווה לשלם יותר מ 10% מעלות הרכב על מקיף ?
בהנחה שאני לא אקרוס כלכלית מנזק של מאה אל"ש.
ואת הכסף אני שם בקרן השתלמות
אתה מתכוון בעצם לבטח את עצמך...

• הוסף לסימניות
אפשר לקרוא לזה כך, השאלה אם יש עוד מישהו שעשה את זה והצליח או שאני אני המשוגע היחיד..
שמעתי פעם שחברות ההשכרה עושות את זה.
חשוב לזכור שכל העניין של ביטוח הוא גידור סיכונים ופיזור שלו באופן סטטיסטי בין המבוטחים.
אם אתה רוצה להמר ולקחת את הסיכון זה אפשרי. אתה יכול גם להציע לבטח את החברים שלך שאתה יודע שנוסעים בזהירות, ואולי לפתוח חברת ביטוח...
לפעמים חברת המימון מחייבת ביטוח מקיף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה