שיתוף בתהליך 2 איורים חדשים להשוואה.

• הוסף לסימניות
לפני כמה שני ציירתי סדרה של ציורים מצחיקים על... חילזונות.
אולי תוכלו למצוא אותם בתיק עבודות שלי- לא זוכרת אם הם עדין שם...
ושבוע שעבר ציירתי אחד אחר.
124035314_408411896984401_6828066578048791474_o.jpg

לא אהבתי אותו במיוחד...

אז ציירתי אותו מחדש.
גם הוא לא מושלם...
אבל קומפוזיציה יותר טובה בו:
124834367_410714046754186_8160839570602137541_o.jpg

אפשר לראות תהליך עבודה בווידאו.

https://youtu.be/TrJadfOOJqU

(אני מצטערת על כל החסומים- אפשר לראות את זה רק ביוטיוב)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
משום מה אהבתי את שני ציורים....אבל הציור השני הרבה יותר מושך את העין גם בגלל שהצבעים שלו יותר חיים וגם בגלל הפרפר שעל החילזון שמוסיף לכלל הציור....

ממש כיף להסתכל עליו- אין מילים....

• הוסף לסימניות
מעולה כמו תמיד אצלך ;)
מה שעוד יותר מדהים מהציור...
זה שציירת אותו פעמיים ?!?!
מאיפה ההתמדה הזו לצייר מחדש?

תודה!
בעקרון זה מה שאני דורשת מהתלמידות שלי- לא יצא משהו- תציירי מחדש- שוב לא יצא- שוב מחדשת, תיקונים לא תמיד עורים ומועילים.
וכמובן שאני בעצמי מתנהגת כך-
ותאמיני לי- זו דרך הכי טובה ללמוד ולהצליח. ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה