2 איורים מהזמן האחרון

• הוסף לסימניות
נעשה לשני לקוחות שונים.
הראשון זה הסיפור שהחפץ חיים שמע שהבעלי עגלה מדברים לשה"ר,
והשני התנסות ראשונה בשבילי, איור רקע בסגנון ווקטורי.
לראות עוד עבודות שלי, --> www.shaullevine.com/avodot

קבצים מצורפים

• ed0637_125e39f3b2e54cbdad42d646b1ced17b~mv2_d_4960_2885_s_4_2.jpg
    ed0637_125e39f3b2e54cbdad42d646b1ced17b~mv2_d_4960_2885_s_4_2.jpg
    KB 47.5 · צפיות: 48
  • Garden of Eden FIN.jpg
    Garden of Eden FIN.jpg
    KB 46.7 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
אמרתי לך פעם שאתה עובד יפה? השני נראה כמו רקע לסרט מצוייר ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;n5104700:
יפה! אולי תשתף בתהליך העבודה?

הא! .
זה היה קצת מסובך, כי פוטושופ לא בנויה לזה, ובאילוסטרייטור אני בשלבים ראשוניים של לימוד, אז נאלצתי לעשות את הכל בפוטושופ.
אלתרתי הרבה עד שפיענחתי איך לעשות אלמנטים מסויימים,
הרבה שימוש בגרדיינטים, קליפינג מאסקס, וכמובן הפן טול. גם השתמשתי בצורות הבסיסיות של העיגול והמרובע, ואח"כ עיוותתי אותם לפי הצורך ע"י transform > warp
סוג כזה של איור הוא יותר עיצוב מאשר איור, כמו משחק עם צבעים ועם למקם נגזרות נייר בצורה הנכונה במקום הנכון.
גם כמובן שבהתחלה עשיתי סקיצה קלה בעפרון.
נראה לי שהתהליך עבודה הכי טוב לשתף בסוג ציור שכזה הוא: תלמדו אילוסטרייטור.
;)

• הוסף לסימניות
יפה יפה
הראשון הוא ''הכי שאול'' שיש ;)
סגנון יפיפה

• הוסף לסימניות
הצצתי באתר ונפעמתי...
האיור של אושוויץ -מדהים!
וגם אהבתי מאוד את החפץ חיים שהולך בדרכים...

• הוסף לסימניות
הי רגע רגע מה זה מה זה?
מה זה?
הכדור בדולח הזה שמה? מה זה??
זה נ-ה-ד-ר!
למה זה? יש עוד מזה?מה המשמעות? מה הולך שם?
אהבתי את זה מאוד!
מה זה זה? (נתקע לי סליחה, פשוט לא ציפיתי לראות חידושים באתר אז לא נכנסתי לקישור אבל יוטי סיקרנה אותי וגרמה לי להכנס:rolleyes:...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;n5106040:
הי רגע רגע מה זה מה זה?
מה זה?
הכדור בדולח הזה שמה? מה זה??
זה נ-ה-ד-ר!
למה זה? יש עוד מזה?מה המשמעות? מה הולך שם?
אהבתי את זה מאוד!
מה זה זה? (נתקע לי סליחה, פשוט לא ציפיתי לראות חידושים באתר אז לא נכנסתי לקישור אבל יוטי סיקרנה אותי וגרמה לי להכנס:rolleyes:...)

תודה! אני גם אוהב את הסגנון הזה,
אבל אני לא בטוח שאני אוהב את הצביעה שלו, וגם קצת התפקשש לי משהו בפרספקטיבה של הקירות מאחורה כשניסיתי לעוות אותם בצורת הכדור.
זה ללקוח לספר לימוד, של חו"ל. (וזאת הסיבה שאין לאנשים ולרובוט כיפה. הייתי חייב להוסיף את הבדיחה הזאת.)

קבצים מצורפים

• kl.jpg
    kl.jpg
    KB 95.7 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;n5106067:
תודה! אני גם אוהב את הסגנון הזה,
אבל אני לא בטוח שאני אוהב את הצביעה שלו, וגם קצת התפקשש לי משהו בפרספקטיבה של הקירות מאחורה כשניסיתי לעוות אותם בצורת הכדור.
זה ללקוח לספר לימוד, של חו"ל. (וזאת הסיבה שאין לאנשים ולרובוט כיפה. הייתי חייב להוסיף את הבדיחה הזאת.)

נ-ה-ד-ר!
אם לא היית אומר על הקירות לא הייתי שמה לב..:)
(ליד של בעלת האוב שמתי לב שחסר שם איזה קו קטן ביד ימין שלה,שמאל שלנו..אבל קטן זניח שטותי.)
בנוגע לצביעה,לפי דעתי מאחר שזה לספר לימוד אז הצביעה מעולה,אולי הלק שלה היה יכול להיות קצת צבע כהה יותר
אבל אם לא לספר לימוד אז אולי היה אפשר להוסיף הילה כזאת של כדורי בדולח אם אתה יודע למה אני מתכוונת.
אולי איזה שכבה כחולה/תכלת באופסיטי ממש נמוך ואז טיפה להוסיף זוהר (שאני רואה אגב טיפה שאריות של זוהר בתחתית הכדור ..)
אבל זה נהדר באמת.

יש עוד איורים מהספר לימוד הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;n5106124:
יש עוד איורים מהספר לימוד הזה?

עוד לא החלטתי אם להמשיך איתם, הם הפתיעו אותי עם המורכבות של הסצנות, זה היה אמור להיות עבודה קלילה מהצד, להשלמת פרנסה,
ופתאום גיליתי שהסצנות מאוד מורכבות, כמו שאת רואה. זה במו"מ מחודש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;n5106142:
עוד לא החלטתי אם להמשיך איתם, הם הפתיעו אותי עם המורכבות של הסצנות, זה היה אמור להיות עבודה קלילה מהצד, להשלמת פרנסה,
ופתאום גיליתי שהסצנות מאוד מורכבות, כמו שאת רואה. זה במו"מ מחודש.

הוו הבנתי..
טוב בוא נקווה שהם יראו ויעריכו את האיכות וממילא יעלו את התשלום עבור העבודה ואז נוכל להנות מעוד איורים בסגנון.
נפלא,שוב.:)
המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
ציורים מושלמים!
ממממ, רק מה קרה לכף יד הימנית (של הצופה בציור) ?
האגודל יוצא מהאצבע אבל אין לו המשך כמו ביד השניה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירהראל;n5106752:
ציורים מושלמים!
ממממ, רק מה קרה לכף יד הימנית (של הצופה בציור) ?
האגודל יוצא מהאצבע אבל אין לו המשך כמו ביד השניה...

לא שמתי לב!
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;n5106124:
בנוגע לצביעה,לפי דעתי מאחר שזה לספר לימוד אז הצביעה מעולה,אולי הלק שלה היה יכול להיות קצת צבע כהה יותר
אבל אם לא לספר לימוד אז אולי היה אפשר להוסיף הילה כזאת של כדורי בדולח אם אתה יודע למה אני מתכוונת.
אולי איזה שכבה כחולה/תכלת באופסיטי ממש נמוך ואז טיפה להוסיף זוהר (שאני רואה אגב טיפה שאריות של זוהר בתחתית הכדור ..)

דווקא, דמיינתי רקע כהה, ואז הלק יכול להישאר כמו שהוא, ובהחלט להוסיף הילה ירוקה או סגולה-שחורה כזו...מצמררת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;n5106067:
וגם קצת התפקשש לי משהו בפרספקטיבה של הקירות מאחורה כשניסיתי לעוות אותם בצורת הכדור.
לאחר מעשה, יותר קל לתקן, מה שבאמת לפני שאמרת את זה לא שמתי לב.
אבל אחרי שגילית...הרעיון לכאורה יותר פשוט, ואסביר:
בצד הקרוב אלינו (הסועדים שעושים לנו גב) הקו של הגב והכיסאות צריכים להיות מוקשתים כלפי חוץ.
ואילו קוי הקירות פנים והדלת מוקשתים לצד השני.
בקיצור, כמו הקו של הכדור באותו הצד.
אם אספיק אשלח דוגמא שיהיה יותר ברור.

אבל ממש מוצלח!
לא כל צייר מצליח ליצור קומפוזיציה שכזו!!

...
סליחה שקישקשתי לך על הציור, אבל זה חוסך הרבה מילים...

קבצים מצורפים

• image_372793.jpg
    image_372793.jpg
    KB 109.6 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
קודם כל- יומולדת שמח למישהו הזה שיש לו יומולדת בתוך הבדולח הנ''ל
והציור -מדהים! (במיוחד הידיים של הכשפה)
ואם כבר מדברים, אז אני היית מקטינה קצת את הציור שבתוך הכדור ויוצרת ספייס כלפי חוץ הכדור , משהו כמו סנטימטר, כי שיראה יותר שהתמונה בתוך הכדור (כמו שנראה לי שאמור להיות ) ולא מודבקת עליו מבחוץ
מקווה שהבנתם,
טוב,אז בגלל שהקשבתם עד הסוף - אני אעלה הדגמה למה שהתכוונתי ;)

משהו כזה בערך:

קבצים מצורפים

• בדולח.jpg
    בדולח.jpg
    KB 77.4 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
צריך לבטל את אופציית ה"הערות" האלה.
זה מפתה להשתמש בה כי אתה חושב שיש לך משהו קצר לכתוב
ואז אתה רואה שיש לך יותר מ30 תווים ואאאזז יש 2 אופציות לבחור,
או לעשות קיצוצים במילים, או לכתוב פשוט מלא הערות אחת אחרי השניה.
מיותר. :confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;n5107318:
דווקא, דמיינתי רקע כהה, ואז הלק יכול להישאר כמו שהוא, ובהחלט להוסיף הילה ירוקה או סגולה-שחורה כזו...מצמררת.

אני עושה חרם על ההערות.
כתבתי שזה מתאים ככה בגלל שזה לספר לימוד. צריך להתחשב גם איפה האיור מפורסם.
וגם החלק המצמרמר לא בטוח שהאיור אמור לבטא משהו מצמרר אז אווירת הצימרור היא לא העניין.
צמרורי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה