2 בעיות חורפיות ! היצירתיים לכאן!!!

• הוסף לסימניות
אולי מוגזם, אבל אפשר ליצור איתם פלקט ענק עם ציור של תנור\בוילר ולכתוב באותיות אדומות (ניתן גם ליצור מעגל חשמלי עם נורות מהבהבות כמו של סוכות...) ולכתוב "זכרת לכבות לפני היציאה?"

• הוסף לסימניות
שווה להזמין חשמלאי לעשות את זה , בפרט לאלו ששוכחים הרבה לכבות את הבוילר

• הוסף לסימניות
אלו היוצרים מידי שנה בשנה לוח ענקי של תזכורת ספירת העומר האם באמת זוכרים כל יום בזכות זה? אחרי מס' ימים מ-ת-ר-ג-ל-י-ם.

לגבי הנורה מה יעשו אלו שמשאירים את האור דלוק? שוכחים לכבות הכל....

אולי הפעלה רק על ידי טיימר (כמדומני שכבר עלה פה)

• הוסף לסימניות
אצל הורי חיברו את התנור לתאורה, כשמכבים את האור גם התנור נכבה
להדליק - צריך בנפרד. (כדי שלא כל פעם שידליקו את האור ידלק גם התנור...)
נח, חסכוני, ובטיחותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1443952:
אפשר אולי להעביר את הצירים של הדלת כך שתפתח כלפי חוץ, והחוט של התנור יהיה קשור לידית ואז כשיפתחו את הדלת התנור פשוט יכבה... (:

וכשהדלת תיסגר החוט ימשך שוב ואז זה ידלק בסגירה...:)

אה אבל זה לא יקרה כשהצירים הפוכים..
טוב, נו:)

• הוסף לסימניות
כתבו פה. בכל טמבור אפשר לקנות טיימר - שמתקינים אותו במקום מתג ההפעלה.
לנו יש 2. אחד לבויילר ואחד לתנור חימום.
מחוץ לאמבטיה אפשר להפעיל את הבויילר/התנור רק ע"י הטיימר ומקסימום הזמן שאפשר להפעיל הוא 120 דקות.
מאז שעשינו זאת - שלום עלי נפשינו.....
גם חסכוני גם בטיחותי!

להבהרה: זה לא השעון שבת שהעלו לכאן! זה טיימר!

• הוסף לסימניות
לגבי התנור יש לנו מחוץ לאמבטיה מתג הפעלה עם נורה
כשהיא דלוקה סימן שהתנור בפנים דלוק
כך כל מי שעובר במסדרון רואה אם התנור נשאר דלוק או כבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;1444042:
לגבי התנור יש לנו מחוץ לאמבטיה מתג הפעלה עם נורה
כשהיא דלוקה סימן שהתנור בפנים דלוק
כך כל מי שעובר במסדרון רואה אם התנור נשאר דלוק או כבה

אצלינו האמבטיה במקום צדדי בבית שבדר"כ אנו לא עוברים שם בלילה.
הייתי שמחה אם היה איזה נורה נוספת שהיתה נדלקת במקום יותר בולט........:)

• הוסף לסימניות
אולי יש איזה משהו כמו בוונטות של השירותים.
שכשנכנסים זה נדלק
ואחרי עשר דקות זה נכבה.

אני מדברת על התנור.

בקשר לבוילר, לי יש טיימר של מקסימום שעתים.
אני מדליקה ויודעת שזה יכבה לבד.

וזה אחרי שהיה לי שעון שבת, וזה הדליק לנו גם כשלא היה צריך, וגם כשלא היינו בבית. וזה ממש בזבוז חשמל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה