כללי 2 בקשות, ותודה אחת גדולה!!!

• הוסף לסימניות
למי יש:
א. פרסומת של אגד, מהגריד הנוכחי שלהם - ירוק עם מסלול של אוטובוס. (אם יש PDF, זה יהיה מעולה, אבל אפילו סריקה תעזור לי.
ב. תמונה של פקעת חוטים/צמר.

ושוב, המון המון המון תודה!!!!
האינטרנט שלי בבית חסום, ואני מרגישה שידי כבולות...

• הוסף לסימניות
ושוב, המון המון המון תודה!!!!
האינטרנט שלי בבית חסום, ואני מרגישה שידי כבולות...[/QUOTE]

תרגישי בסדר שזה חסום זה הכי טוב שיכול להיות...
חוצמזה שאם את בנתיב את יכולה לבקש אתרים מסוימים ולומר שאת גרפיקאית
ויפתחו לך בד"כ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י T and A;483473:
תרגישי בסדר שזה חסום זה הכי טוב שיכול להיות...
חוצמזה שאם את בנתיב את יכולה לבקש אתרים מסוימים ולומר שאת גרפיקאית
ויפתחו לך בד"כ...

אני מרגישה מצויין שזה חסום, אם הייתי רוצה, הוא היה פתוח... :)
זה לא סותר את העובדה שאחרי שאני רגילה לעבוד במשרד עם אינטרנט פתוח, כשאני מגיעה להכנת ש.ב. בקורס של פרוג, אני מרגישה קצת "תקועה" בסביבת עבודה מגבילה...

• הוסף לסימניות
זה מה שהישגתי

מקווה שיעזור

קבצים מצורפים

• bad.rar
    8 MB · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה