2 דקות בגוגל... יש מישהו?

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו כמה דקות פנויות ומוכן לעשות בהן חסד,
אשמח מאד לקבל לינקים לאתרים של צימרים (לא יקרים) בארץ, כדי שאוכל לבקש מנתיב את פתיחתם.

(ואם יש למישהו קצת יותר מכמה דקות....
פעם נתקלתי באתר מוצלח שמרכז צימרים עד 400 ש"ח, משהו כזה. זה דורש כבר קצת יותר חיפוש... אולי מישהו מוכן לנסות להקליד בגוגל משהו כמו "צימרים עד 400 ש"ח"?)

תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
חיפשתי לך, אבל יש לי נתיב אז אני רק רואה את הקישור ואין לי מושג מה יש בו
מצאתי אתר שכתוב בו צימרים עד 400 ש"ח
www.zimerdeal.co.il
וגם זה
www.zmr.co.il

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!

אם את נתיבית, אז איך מצאת את הקישורים? אשמח ללמוד את השיטה, במקום להטריח אחרים....

• הוסף לסימניות
בקשתי שיפתחו לי את גוגל, זה פתוח לי מצונזר בלי תמונות.

• הוסף לסימניות
ומבחינת הטקסט, זה גם מצונזר, או רק התמונות?

• הוסף לסימניות
הטקסט עד היום לא היה מצונזר, אבל עכשיו בגרסא החדשה אמור להיות סינון כלשהו, עדין לא השתמשתי בגוגל הרבה בגרסא זו כך שאין לי מושג, את יכולה לשאול אותם.

• הוסף לסימניות
היום בעידן הקופונים יש צימרים ממש טובים עם בריכות וכו' אפילו בפחות מ-400 ש"ח.
למשל:
צפה בקובץ המצורף 111940

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 227.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נראה מבטיח...
איך את מגיעה לזה? באיזה אתר?
אפשר הסבר + לינק?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מעיון נוסף, כל הצימרים הנ"ל בצפון הרחוק....
מי יכול למצוא לי קישור לצימרים במרכז הארץ
?

• הוסף לסימניות
יש עוד הרבה צימרים בקופונים, גם במרכז ובדרום, זה רק טעימה...

מה שהעליתי זה מהאתר getitall - שזה בעצם אתר שמרכז את כל הקופונים מכל אתרי הקופונים השונים.
יש אתר נוסף מאוד נוח עם אותו רעיון של ריכוז קופונים שנקרא "תבוא" (tavo).
שניהם עם סיומת co.il.

• הוסף לסימניות
איך ניתן להשיג את הקופונים הנ"ל???
פשוט להוריד מהאתר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;689988:
מי, מקווה שזה עדיין רלוונטי
צימרים באזור ירושלים, מישור החוף והמרכז-
http://www.weekend.co.il/Zimmers.aspx?r=-2
בהצלחה.

תודה, מאד מאד רלוונטי.
אתרי הקופונים לא נפתחים בנתיב, התוכן לא עובר אישור.
צימרים בצפון לא אקטאוליים מפאת המרחק.

אם יש למישהו עוד - אשמח מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;690080:
חבל שנתיב לא פותחים, יש בוויקנד מבחר עצום באיזור שרצית...
נסי כאן-איזור בית שמש ירושלים, צימרים לדתיים,
http://www.zimerdeal.co.il/cards/card.asp?CustID=225
http://www.zimerdeal.co.il/cards/card.asp?CustID=279

לגבי וויקנד עוד לא קיבלתי מהם תשובה, התכוונתי שאת ההמלצות הקודמות שהיו כאן באשכול, של אתרי קופונים, הם לא פתחו.

בדקתי את הלינקים ששלחת לי עכשיו, ולא אהבתי... בנוסף לכל, כמעצבת אני לא מתפשרת כל כך מהר על עיצוב הצימר :)

• הוסף לסימניות
http://www.ttt.co.il/

זה אתר שבקיץ פתחו לי באתרוג, יש בו מקומות מהממים בכל הארץ, והתמונות הלא טובות מצונזרות.

• הוסף לסימניות
זה הקטע, שבנתיב לא מצנזרים תמונות.
אם פותחים, אז פותחים...

• הוסף לסימניות
זה לא העניין, זה פשוט טכנולוגיה שונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י topo;689884:
איך ניתן להשיג את הקופונים הנ"ל???
פשוט להוריד מהאתר??

את הקופונים האלה קונים.
יש לכל קופון זמן משלו שעד אז אפשר לקנות אותו במחיר שמצויין (תראה בצילום מסך שצירפתי מצד שמאל של הקופונים) - לכל קופון יש תנאי שימוש, תוקף וכו' - כך שחשוב לקרוא את פרטי הקופון לפני שרוכשים אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה