דרוש מתכון 2 דקות על הבוקר

• הוסף לסימניות
יש לקנות חבילות גדולות של מוזלי, הולך מצוין עם חלב/יוגורט ופירות

• הוסף לסימניות
לשבת אני מכינה 2 קילו בצק
קילו לחלות
וקילו אני עושה פיציות/לחמניות קטנות עם קוביית שוקולד בפנים/לחם שום+ רוטב פיצה בקופסא קטנה שאני גם מקפיאה

• הוסף לסימניות
עוד רעיון שלוקח אפס דקות בבוקר ודורש הכנה לילה קודם
יש לי טוסטר פשוט בעבודה של 30 שקל
אני מכינה בלילה פרוסות לחם עם גבינ"צ קטשופ גבינה וכו' שמה במקרר ובבוקר שולפת וזורקת לתיק
בעבודה מכניסים לטוסטר ומגרים את כולם מהריח...:)

• הוסף לסימניות
עוד רעיון שלוקח אפס דקות בבוקר ודורש הכנה לילה קודם
יש לי טוסטר פשוט בעבודה של 30 שקל
אני מכינה בלילה פרוסות לחם עם גבינ"צ קטשופ גבינה וכו' שמה במקרר ובבוקר שולפת וזורקת לתיק
בעבודה מכניסים לטוסטר ומגרים את כולם מהריח...:)
שמים קטשופ וגבינ"צ במקרר של העבודה ולוקחים רק את הפרוסות לחם
למחמירים:sneaky: מקפיאים בעבודה חבילת פיתות...

• הוסף לסימניות
לוקחת רק חומרי גלם- לחמניה\ פריכיות\ קרקרים
עם ממרח: לבאנה\ פסטו\ עגבניות מיובשות\ קוטג' מה שאת אוהבת. לוקחת פשוט את הקופסא איתי
חטיף אנרגיה כלשהו
יוגורט+ גרנולה
0 זמן הכנה
אהבתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה