2 חשבונות ג'ימייל פתוחים בו זמנית אפשרי?

• הוסף לסימניות
אם אני פותחת שני עמודים כל אחד עם חשבון אחר ג'ימייל דואג ל'עדכן' לי.
יש דרך, במקום כל הזמן לסגור אחד ולעבור לשני?
תודה

• הוסף לסימניות
בצד שמאל למעלה; לחיצה על העיגול>בתחתית האייקון-הוסף חשבון.
וכך יש לך כמה חשבונות שאתה רוצה. ואפשר גם להשאיר את כולם פתוחים בו זמנית ללא כל הפרעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1216221:
וכך יש לך כמה חשבונות שאתה רוצה. ואפשר גם להשאיר את כולם פתוחים בו זמנית ללא כל הפרעה.
זה בדיוק מה שהוא לא נותן, ישר הוא מזהה

קבצים מצורפים

• גוגל.jpg
    KB 102.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לחיצה על השם משתמש בצד שמאל למעלה מביאה להוסף חשבון וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1216235:
לחיצה על השם משתמש בצד שמאל למעלה מביאה להוסף חשבון וכו'

לזו כוונתי.
אין לי מושג מה זה ההודעה שהועלת קודם..

• הוסף לסימניות
טוליפ, תראי מה תעשי:
לחצי על שם המשתמש (בשמאל למעלה), ואז לחיצה בגלגל שבעכבר (בין 2 הלחצנים) על "הוסף חשבון".
הצלחת?

• הוסף לסימניות
יש לי יש תמיד פתוח 3 חשבונות גימייל ב3 דפדפנים שונים, פיירפוקס, כרום ואקספלורר.

• הוסף לסימניות
אצלי שלושה - ולפעמים יותר - כולם בו זמנית בכרום.

• הוסף לסימניות
לא עזר. הפתרון היחיד זה לפתוח בדפדפנים שונים, אבל פיירפוקס (בגלל חסימת רימון) לא נותן לי גישה לג'ימייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;1216382:
לא עזר. הפתרון היחיד זה לפתוח בדפדפנים שונים, אבל פיירפוקס (בגלל חסימת רימון) לא נותן לי גישה לג'ימייל.

בקשר לבעייה דלעיל, כבר דנו בה למעלה, וחבל [ומוזר] שהיא לא נפתרה..
אבל בקשר לבעייה של ג'ימייל עם רימון.. בשביל זה יש את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1216221:
תודה על הגילוי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

• פתח להגיע את הגדרות Windows (ניתן לשם על ידי לחיצה על כפתור התחלהגדרות או על ידי לחיצה על Windows + I).
  • עבור אל חשבונותחשבון דואר ויישומים .
  • בחר את חשבון Gmail שלך ולחץ על ניהול .
  • הסר הסימון מהאפשרות לפתוח את לוח השנה באופן אוטומטי דרך Outlook, אם זו מופיעה שם
נא להודיע עם עזר
@פנחס ציור עיפרון אין לי את האופציה הרביעית שציינת ולא עוזר לי
כל הזמן נפתח לי OUTLOOK (ואין לי חשבון שם) והלוח שנה לא נפתח
מה הפתרון ?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה