2 כרטיסי מסך במחשב נייד ?!

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד, וכשאני עובדת בתוכנות כבדות כמו גרפיקה וכדומה
הכרטיס מסך עושה לי בעיות וסוגר את התוכנה,
יש לי 2 כרטיסי מסך ובכל פעם כרטיס אחר עושה בעיה,
מישהו שמע על התופעה המוזרה הזו?!
ומה הפיתרון?!

• הוסף לסימניות
רוב הניידים שיש להם כרטיס גרפי רציני משתדלים להפעיל אותו כמה שפחות , כדי לחסוך בחשמל וגם כדי למנוע התחממות.

אם זה כרטיס של NVIDIA המנגנון נקרא OPTIMUS ואם זה כרטיס של AMD זה נקרא ENDURO.
זה משולב בדרייבר של הכרטיס מסך בדכ.

הצורה שבה הוא מזהה איזה תוכנה צריכה שימוש בכרטיס מסך ואיזה לא, היא עי הקריאה לפוקנציה של DIRECTX או OPENGL שהתוכנה מבקשת.
לפעמים זה מתפספס לו , והוא לא מזהה נכון .

לכן,
1. תוודאו שהדרייבר עדכני ,עד כמה שאפשר. של שני הכרטיסי מסך , גם של האינטל וגם הנפרד.
2. תנסו להכריח את התוכנה לעבוד עם הכרטיס הנפרד עי לחיצה על הכפתור הימני ואז "הפעל באמצעות יחידה גרפית לביוצועים גבוהים " - או משהוא דומה , אני כותב מהזיכרון.- זה במקרה של NVIDIA , גם ב AMD יש אותו רעיון רק במילים קצת שונות.

לא כל תוכנה גרפית מזיז לה בכלל איזה כרטיס מסך יש כעת, אבל בתור כלל אצבע ככל שהתוכנה חדישה יותר (CS6 נקרא מאוד ישן.....) היא תדע להשתמש טוב יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה