דרוש מידע 2 כרטיסי SIM עם אותו מספר - אפשרי?

• פותח הנושא rere
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח מאד לקבל מידע אני צריכה 2 כרטיסי SIM עם אותו מספר - אפשרי?
יש לי sim לא כשר בחברת הוט מוביל (מספיק לי שיקבל ויוציא שיחות רק באחד מהם אינטרנט צריכה בשתהם )

תודה מראש

• הוסף לסימניות
פעם היה, זה היה נקרא סים לרכב.
אבל היום לפי מה שידוע לי זה לא קיים.
וגם החברות מבינות שזה לא כדאי להם בעידן ה"ללא הגבלה".

• הוסף לסימניות
כן שמעתי שיש לאנשים אופציה כזאת חיב להיות קומבינה אם למשהו יש מושג אשמח למידע

• הוסף לסימניות
לבוסית שלי היה, היא קראה לזה סים כפול. מכשיר אחד היא השאירה אצלה על שקט, והשני צלצל אצלינו- העובדות שהיו צריכות לענות...

• הוסף לסימניות
מברור יסודי שעשיתי בזמן האחרון בעינין הזה ..
יש שתי סימים עם אותו מספר
אבל רק עם שיחות גלישה חד משמעי אמרו לי רק באחד
קוראים לזה סים לרכב וזה קיים לא אצל כל חברות הסלולר

• הוסף לסימניות
יש. עולה משהו כמו 10 ש"ח בחודש, לא יודעת אם בכל החברות.

• הוסף לסימניות
בס"ד

האם היום קיים דבר כזה? ידוע למישהו? בגולם טלקום?

• הוסף לסימניות
הקפצה
מישהו יודע אם יש אופציה כזאת בסים כשר?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה