חו"ד 2 לוגואים למועצה דתית- מה עדיף?

מה הלוגו המוצלח?

• 1

• 2

• 3

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
בשלישי יש משהו מאד מרענן!

• הוסף לסימניות
מתחבר לשלישי
אבל לפני שאתם מפיקים לוגו בתשלום כדאי שלפחות בפרופיל שלכם מ"נצרת עילית" ל"נוף הגליל":D

• הוסף לסימניות
הראשון הכי מתאים לנושא.
מאוזן, סימטרי, בטוח ולא מתחכם.
בכללי מבין השלוש יש לו את הנוכחות היותר טובה לדעתי.
בנושאי השגחת כשרות וכשרות מקוואות וכו' אתה לא רוצה משהו חמוד מדי.
קשה לבטוח במסר קליל בנושאים מהסוג הזה.
לכן 2 ו-3 לא רלוונטיים למרות שברמת העיצוב 3 הכי מעניין ומושך את העין.

• הוסף לסימניות
אז ככה:
1 יפה אבל מאד נדוש בצורה שלו, כלומר מאד חוזר על עצמו...
2 פחות אהבתי, פחות הסתדר לי בעין.
3 ישר קפץ לי בעין ראשון, יש לו משהו שונה ומיוחד... רק צריך עוד טיפ טיפה ליטוש אולי בצבעים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
רק אני חושב?
בשלישי יש פחות נראות ופחות שמים לב לספר, שלכאורה אמור להיות כן ברור כדי שלא יחשבו שמדובר בלוגו של העירייה בעצמה...
ומבין השנים הראשונים, הראשון באמת יותר יפה, הייתי מנסה את הצבע של הכריכה להעתיק מהשני, זה יותר רענן הירוק הזה...
בכל אופן בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ודאי 3.
היום נהיה מאוד טרנדי למתג ערים בצורה כזאת.
ראה ערך בת-ים, חריש ועוד...

***תיקון***
ראיתי שוב שמדובר על מועצה דתית, ולא על מועצה מקומית.
התבלבל לי 'רבנות מקומית' עם 'מועצה מקומית'.
לכן, 1 נראה הכי יפה ושייך...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק אני חושב?
בשלישי יש פחות נראות ופחות שמים לב לספר, שלכאורה אמור להיות כן ברור כדי שלא יחשבו שמדובר בלוגו של העירייה בעצמה...
ומבין השנים הראשונים, הראשון באמת יותר יפה, הייתי מנסה את הצבע של הכריכה להעתיק מהשני, זה יותר רענן הירוק הזה...
בכל אופן בהצלחה.
מצטרפת...

• הוסף לסימניות
שלשתם יפים מאוד!
אהבתי את הגיוון מחד, והשמירה על קו אחיד מאידך!

התלבטתי בין הראשון לשני.
בסופו של דבר הצבעתי לראשון, כי הלוגו הזה צריך להיות מאוד רשמי ומסודר.
השלישי אמנם מתוחכם ומעניין, אך לא זו המטרה בלוגו מהסוג הזה.

המון הצלחה בהמשך!

• הוסף לסימניות
ברור השלישי

• הוסף לסימניות
הראשון הכי מתאים

• הוסף לסימניות
דווקא אני חושבת שהשני הכי טוב
קודם כל הצבעים שם הכי יפים וחדשניים לעומת הראשון שהצבעים עושים אותו מיושן קצת
בשלישי - לא רואה מטרה בעיגול אם את מתכוונת לשמש ששוקעת אז אין טעם להכפיל 2 עיגולים
למרות שבשלישי כן אהבתי שיש את התכלת שמסמל שמים ושיש צורה של ציפור עפה אולי אפשר לשלב את הציפור בשני ג"כ
אחרי הכל שמתי לב לפרט שזה מועצה דתית אז יתכן שאחד יותר מתאים כי הוא יותר 'רוחני'

• הוסף לסימניות
הראשון
אבל תעשו משהו שיראה פחות הר סיני

• הוסף לסימניות
רק לי הפריע הטקסט העגול?
מעניין לראות איך זה בשורה ישרה מתחת ללוגו....

• הוסף לסימניות
שוב ושוב החברה לא שמים לב שזו המועצה הדתית
וגם אני אישית קראתי קודם כל שזה נוף הגליל ואח"כ חיפשתי מה זה שם,
אולי נכון לתת יותר במה למילים האלו מועצה דתית
בכל מקרה מקצועיים ונהדרים מאדדדד כל השלוש

• הוסף לסימניות
נוף הגליל זה השם החדש לנצרת, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה