2$ לחודש - אירוח הוסטגאטור לשלש שנים, רק ב-3 השעות הקרובות!!

• הוסף לסימניות
למי שלא מכיר את צורת התשלום שלהם:
התשלום אצלם מבוצע לפי "מחזורים" כאשר אתה בוחר בפתיחת החשבון איזה מחזור חיוב יהיה לה - כל חודש/ 3 חודשים/ חצי שנה וכו'.

כאשר יש מבצעים והנחות - הם חלות רק על מחזור החיוב הראשון, זאת אומרת שאם אנחנו רוצים לקבל את המחיר של 2 דולר לחודש לתקופה כמה שיותר ארוכה אנחנו צריכים לבחור מחזור חיוב של 3 שנים. ואז ההנחה היא על התשלום על הכל השלוש שנים האלו,
הקאצ' הוא שאז בעצם שילמנו מראש את כל הסכום של השלוש שנים.

לידע כללי - למי שלא צריך את זה כעת - באזור הבלק פריידי וסייבר היו הנחות אפילו יותר גדולות של עד 80%

• הוסף לסימניות
אם אתם במילא קונים אז אודה לכם אם תקנו דרך הלינק שלי, (ככה לכם זה עולה אותו מחיר אבל אני מקבל עמלת הפניה)
http://partners.hostgator.com/c/166698/177309/3094

בנוסף אני יגלה לכם שהמבצע הזה עומד להיות עוד פעמיים בשבועים הקרובים, אסור לי לפרסם תאריכים בפורום אבל מי שיפנה באישי אני יכתוב לו.

אני מחובר להרבה מאוד חברות אחסון ואם זה מענין פה את האנשים אז אני יכול לפרסם כל מבצע בסגנון הזה, עוד לפני שהוא מתחיל, מי שמעונין אז שיכתוב בתגובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Tomim;1722955:
למי שלא מכיר את צורת התשלום שלהם:
התשלום אצלם מבוצע לפי "מחזורים" כאשר אתה בוחר בפתיחת החשבון איזה מחזור חיוב יהיה לה - כל חודש/ 3 חודשים/ חצי שנה וכו'.

כאשר יש מבצעים והנחות - הם חלות רק על מחזור החיוב הראשון, זאת אומרת שאם אנחנו רוצים לקבל את המחיר של 2 דולר לחודש לתקופה כמה שיותר ארוכה אנחנו צריכים לבחור מחזור חיוב של 3 שנים. ואז ההנחה היא על התשלום על הכל השלוש שנים האלו,
הקאצ' הוא שאז בעצם שילמנו מראש את כל הסכום של השלוש שנים.

לידע כללי - למי שלא צריך את זה כעת - באזור הבלק פריידי וסייבר היו הנחות אפילו יותר גדולות של עד 80%

איני זוכר שהם הורידו פעם את המחיר מ-1.98$
במחיר הזה קניתי גם לפני כשנתיים בבלק פריידי.

• הוסף לסימניות
חייבים להדגיש -

הוסטגאטור גובים לאחר השלש שנים מחיר מלא - כ- 5$, ואף פעם המבצעים שלהם לא כוללים חידוש תוכנית קיימת, הם נועדו רק למשתמשים חדשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1723084:
אם אתם במילא קונים אז אודה לכם אם תקנו דרך הלינק שלי, (ככה לכם זה עולה אותו מחיר אבל אני מקבל עמלת הפניה)

בנוסף אני יגלה לכם שהמבצע הזה עומד להיות עוד פעמיים בשבועים הקרובים, אסור לי לפרסם תאריכים בפורום אבל מי שיפנה באישי אני יכתוב לו.

אני מחובר להרבה מאוד חברות אחסון ואם זה מענין פה את האנשים אז אני יכול לפרסם כל מבצע בסגנון הזה, עוד לפני שהוא מתחיל, מי שמעונין אז שיכתוב בתגובה.

נשמח להתעדכן על מקומות אחסון זולים, בפרט אלה שהם לאורך זמן, ללא המגבלה של שלש שנים.
כמו"כ נשמח לשמוע האם הם פתוחים בכל הסינונים. יש כאלה שמיועדים בד"כ לסרטים והם לא פתוחים בחברות הסינון.

• הוסף לסימניות
כרגע זה 60% הנחה, מחיפוש ברשת זה נראה שבבלק פריידי אז יש 75%

• הוסף לסימניות
אכן. בדקתי, את החבילה שלי קניתי ב75% הנחה (ולא80 כפי שכתבתי)

אתה מקבל עמלה גם על רכישה עם קופון המבצע? אתה בטוח?
למיטב ידעתי, ברגע שמזינים את קופון המבצע אין עמלת אפילייט.

• הוסף לסימניות
לא רק שאני מקבל עמלה גם במבצעים, אלא יש לי את הקופון של שתי המבצעים הקרובים כבר עכשיו, כמו שאמרתי אם מישהו רוצה לדעת תאריכים מדויקים שיפנה באישי, יהיה בקרוב מאוד שוב את המבצע.

• הוסף לסימניות
רק עכשיו היה לי זמן להיכנס לפורום היום ולא היספקתי לכתוב לכם אבל היה היום גם את אותו מבצע לשלוש שעות.
הוא יהיה שוב בשבוע הבא, בפעם האחרונה לעונת המבצעים הזאת, פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
אם מישהו רוצה לקנות אחסוןתלהוסטגאטור, היום זה הזמן, אסור לי לפרט יותר מידיי, אבל תעקבו אחרי האתר שלהם, או מי שרוצה שיפנה אליי באישי.
לינק ההפניה שלי: http://partners.hostgator.com/c/166698/177309/3094 (כמו שאמרתי דרך לינק ההפניה אני מקבל עמלה כלשהי, והלקוח משלם אותו הדבר כמו שהיה בלעדיי)

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין באחסון אצליהם , יש היום 50% הנחה למצטרפים חדשים.
הנה קישור
עם צריך קופון אז הנה הוא. SNAPPY13TH
המבצע עד מחר 11:59 שעון CST

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה