- הוסף לסימניות
נכתב ע"י Tomim;1722955:למי שלא מכיר את צורת התשלום שלהם:
התשלום אצלם מבוצע לפי "מחזורים" כאשר אתה בוחר בפתיחת החשבון איזה מחזור חיוב יהיה לה - כל חודש/ 3 חודשים/ חצי שנה וכו'.
כאשר יש מבצעים והנחות - הם חלות רק על מחזור החיוב הראשון, זאת אומרת שאם אנחנו רוצים לקבל את המחיר של 2 דולר לחודש לתקופה כמה שיותר ארוכה אנחנו צריכים לבחור מחזור חיוב של 3 שנים. ואז ההנחה היא על התשלום על הכל השלוש שנים האלו,
הקאצ' הוא שאז בעצם שילמנו מראש את כל הסכום של השלוש שנים.
לידע כללי - למי שלא צריך את זה כעת - באזור הבלק פריידי וסייבר היו הנחות אפילו יותר גדולות של עד 80%
נכתב ע"י 3 פינות;1723084:אם אתם במילא קונים אז אודה לכם אם תקנו דרך הלינק שלי, (ככה לכם זה עולה אותו מחיר אבל אני מקבל עמלת הפניה)
http://partners.hostgator.com/c/166698/177309/3094
בנוסף אני יגלה לכם שהמבצע הזה עומד להיות עוד פעמיים בשבועים הקרובים, אסור לי לפרסם תאריכים בפורום אבל מי שיפנה באישי אני יכתוב לו.
אני מחובר להרבה מאוד חברות אחסון ואם זה מענין פה את האנשים אז אני יכול לפרסם כל מבצע בסגנון הזה, עוד לפני שהוא מתחיל, מי שמעונין אז שיכתוב בתגובה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים