2 מטר של עיצוב (ואיך שלחנו אותו)

• הוסף לסימניות
משתפת ב2 עיצובים שנשלחו לחתונות.
2 מטר של טוב.
אבטיח מגולף.
פירות, שייקים ובירות.

לכבד ולייקר.

לשינוע לקחנו רכב מסחרי שיכנס הגודל...

Screenshot_20230326_004622.jpg

Screenshot_20230323-221122_WhatsAppBusiness.jpg

• הוסף לסימניות
מיוחד!
העימוד ,העיצוב, הסדר בעין-הגוונים,
הגילוף המשגע והמדויק
יופי של עבודה
ויופי של פירות!!!!

• הוסף לסימניות
כל מילה מיותרת:censored:

• הוסף לסימניות
וווואווו!!!
תשלחי את זה בפורומים הכללים יותר שיראו את זה יותר אנשים זה שווה צפייה!!!
וזה גם יכול להביא לך המון לקוחות...!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה בעיה מצד ההנהלה
לא משנה בעיה, משנה מציאות, את יכולה לעוף על העיצוב הזה, את מוכשרת ברמות נדירות, אף פעם אל תפסיקי, יש לך את בידיים!

• הוסף לסימניות
@עלה עלה זה מיוחד במיוחד!!!!!!
אני מתעיינת בגדול בכזה דבר
מוכנה לכתוב בממוצע- בערך כמה עולה דבר כזה?
לא בפירוט כמובן,
רק אם זה בסדר מבחינתיך...

• הוסף לסימניות
לא משנה בעיה, משנה מציאות, את יכולה לעוף על העיצוב הזה, את מוכשרת ברמות נדירות, אף פעם אל תפסיקי, יש לך את בידיים!
יש עוד שיתופים שלי שהעליתי בפורום
תעשו חיפוש רוחי בורשטין/עלה עלה

ותודה על התגובה המהממת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממליצה כאשר נכנסים לאשכול לקרא מהתחלה ...
אני רואה שהיתה העדפה בולטת למנות בכוס והרבה פחות פירות חתוכים ומעוצבים
דנתם בזה ? למה הוחלט שלא כמקובל?
מקסים ומדהים ואפילו נגיש יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה