- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;969534:ככה זה במצלמות קרופ.
מה הכוונה?
נכתב ע"י אחינועם;969534:ככה זה במצלמות קרופ.
מה הכוונה?
נכתב ע"י טירה;969587:גם אני לא ממש מבינה?נכתב ע"י אחינועם;969534:ככה זה במצלמות קרופ.
מה הכוונה?
נכתב ע"י 1020;969589:נכתב ע"י טירה;969587:גם אני לא ממש מבינה?
כנראה שהיחס רוחב\גובה שונה במצלמות קרופ מאשר פול פריים וכנראה לזה התכוונה
אבל לא רואה איך זה משנה, מה יש כאלה שלא עושים קרופ במחשב?
כל תמונה אצלי עובר קרופ חדש בלייטרום לפי מידה מדויקת של הפוטו
נכתב ע"י חלב ודבש;969737:תמונות יפות כהרגלך! מקסים!
רק החידוד מדי חזק
ברור שאני עושה קרופ לפי מידה מדויקת של הפוטונכתב ע"י 1020;969589:כנראה שהיחס רוחב\גובה שונה במצלמות קרופ מאשר פול פריים וכנראה לזה התכוונה
אבל לא רואה איך זה משנה, מה יש כאלה שלא עושים קרופ במחשב?
כל תמונה אצלי עובר קרופ חדש בלייטרום לפי מידה מדויקת של הפוטו
אבל עדיין נחתך לי בצדדים ולא יוצא לי תוצאה ממש מדויקת כמו ששלחתי
מנסיון שלכם עם פוטו אחרים - זה לא קורה? יש דיוק של 100%?
את צריכה לברר בפוטו מה היחס המדויק לכל גודל זה משתנה, לדוגמא היכן שאני מדפיסה יש הבדל ביחס בין מה שנקרא 18\13 ל13\9נכתב ע"י טירה;969768:ברור שאני עושה קרופ לפי מידה מדויקת של הפוטו
אבל עדיין נחתך לי בצדדים ולא יוצא לי תוצאה ממש מדויקת כמו ששלחתי
מנסיון שלכם עם פוטו אחרים - זה לא קורה? יש דיוק של 100%?
מההה?? ממש לא נכון!!נכתב ע"י אחינועם;969534:ככה זה במצלמות קרופ.
גם אני מכינה מידה מדויקת על המ"מ ונחתך בכל זאת.נכתב ע"י רבקה.;969812:מההה?? ממש לא נכון!!
במצלמות קומפקטיות היחס בין הצלע הגדולה לקטנה של החיישן הוא 3:4. במצלמות רפלקס (קרופ או פול פריים, לא משנה) היחס הוא 2:3.
הסיבה שהתמונות נחתכות הוא ש(באופן דפוק למדי) בפוטו המידות הן לא ביחס 2:3. למשל 13*18 (שזה בעצם 17.8*12.7) זה לא יחס 2:3.
אבל אפילו כשאני מכינה תמונה בדיוק בגודל הנכון (17.8*12.7) נחתך לי קצת. זה לא מדוייק ב-100%.
נכתב ע"י כל מיני;969824:ציבי את מצלמת נהדר. כרגיל אני נהנית.
אבל, כל האבזור הזה:
חליפה גדולה עם כפתורי זהב בסגנון צבאי בוורוד עתיק+חצאית תחרה מדוגמת+2 פרחי ענק על הקדקוד +גרביים מדוגמות באופן שונה-רק לי זה נראה קיטש? אולי הסטילינג השתנה ואני לא מעודכנת?
אף אחד לא מושלם, כולנו בני אדם, גם המכונות של החיתוך.נכתב ע"י טירה;969821:גם אני מכינה מידה מדויקת על המ"מ ונחתך בכל זאת.
זה מה שרציתי לשמוע שאין לי מה לחפש פוטו אחר, כי מהאיכות אני מרוצה
רק החיתוך ממש מעצבן אותי....
נכתב ע"י tzivi;969828:הסטילינג בד"כ האמא אחראית +תוספות מצידי והמלצות
הסטילינג פה לטעמי לא קיטי ומאד קסום
על טעם וריח....
נכתב ע"י כל מיני;969836:באמת שהבגדים קסומים. כל האביזרים שם נפלאים אבל השילוב של כולם יחד מסית את העין מצד לצד. אין קומפוזיציה כולם מלכים ומושכי מבט.
אם נסתכל למשל על הילדה הגדולה. יש לה חליפה מהממת בצבע יחודי שנבלעת בגלל הגרביון הבוהק עם דוגמא ענקית(אם הדוגמא היתה של החצאית באותה צפיפות זה היה יותר רגוע בעין) מה גם שבא הראש ומנסה למשוך את המבט אליו עם צמות, עגילים מתנדנדים ופרחים וכמובן פני הילדה והמבט שלה.
גם בקטנה עם התורכיז: הצירוף של 2 פרחים יוצר ההפך מא-סימטריה במראה שלה וגורם לאיזה תחושה של מיקי מאוס עם אוזניים. הצבע חזק הבגד מתוק והנעליים, פרח אחד היה מספיק.
כמובן שזה טעמי המבוסס על אי אלו דברים. אין היא באה לסתור את טעמך המשובח -כידוע. אלא להפנות את תשומת ליבך לריבוי אלמטים מיוחדים בתמונה. אינני מחייבת איש לנהוג כך אך זו המלצה שתוכלי לבדוק אם תרצי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים