- הוסף לסימניות
אני כל הזמן בוכה.מחריד מאוד
משפחות מוכרות
חושבת על ההורים שלהם...
נקרע לי הלב...
אני כל הזמן בוכה.מחריד מאוד
משפחות מוכרות
אלעדאיפה החנות?
חוץ מאסון מירון מה עוד זכור לך?כל כך הרבה אסונות במירון / בדרך למירון
השם ירחם
היה במשך השנים הרבה תאונות נוראיות בדרך למירון או חזור ממנהחוץ מאסון מירון מה עוד זכור לך?
אני פשוט מנסה להבין את ההיגיון של כאבי הבטן הללו
וגם בין בני ברק לירושלים..היה במשך השנים הרבה תאונות נוראיות בדרך למירון או חזור ממנה
אבל כנראה שגם בדרך לכותל וכו'.......
אולי התכוונה גם לכל הנעדרים ה"יחוץ מאסון מירון מה עוד זכור לך?
זה בחלט נכוןחוץ מאסון מירון מה עוד זכור לך?
אני פשוט מנסה להבין את ההיגיון של כאבי הבטן הללו
אולי כן יש קשר.וגם בין בני ברק לירושלים..
ההבדל הוא שבדרך חזור ממירון בדר"כ הנהג פשוט עייף ולא עירני מספיק ולפעמים אפילו נרדם, מעבר לזה אין שום קשר למירון, קשור לנסיעה הארוכה
באלעד ..
ברח' רשב"י
מישהו יודע מה מצב הפצועים ?
היו כמה וכמה פעמים אסונות נוראיים. עולה לי בראש לפחות 2 מקרים. אחד סוקולובר, אאל"ט (חזרו בל"ג בעומר, נראה לי). אחד משפחה שקשורה לאדמו"ר (אולי מבאבאב) - גם כשחזרו מחלאקה. עומד לי בראש עוד משהו, אבל לא נזכרת. זה רק מגרד לי בתא האחורי במחחוץ מאסון מירון מה עוד זכור לך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים