2 עבודות באמצע הדרך

• הוסף לסימניות
מצרף כאן 2 עבודות תוך כדי עבודה...

אחת, מוסיקה לסרטון שיווקי (בגירסה הקצרה)עם קולות רקע שעשה לי חבר הפורום יונתן שטרן...(איזה יופי של עבודה!)

והשניה...לא משהו שגרתי,מוסיקה לסרטון תדמית קצת כבד ו..עם שירת נשים (סוג של...)

מקווה שתהנו!

כמובן שזה רק להאזנה ולא לשום שימוש אחר.

קבצים מצורפים

• Happy Summer Sales Short Version Demo.mp3
    1.4 MB · צפיות: 48
  • Orch_Dub_Draft2.mp3
    2.8 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מקצועיות מוקפדת. כרגיל!!
נהניתי מאוד ממוזיקת הפרסומת הקייצית והקלילה. הקולות מוסיפים המון.
השנייה- משדרת תוקפנות, ואווירה טראגית משהו... . זה הכיוון?
וזמרת הנשים ההרואית ברקע- כלי ווקאלי או אמיתי?

• הוסף לסימניות
מקסים!
רק לי זה לא היה נשמע 'שירת נשים'?

• הוסף לסימניות
מושלם כמו תמיד,
אהבתי כמה הסגנונות שונים.
אהבתי את הקולות המלווים,מוסיפים המון.

• הוסף לסימניות
מדהים!!
Omnisphere?

• הוסף לסימניות
השנייה- משדרת תוקפנות, ואווירה טראגית משהו... . זה הכיוון?
וזמרת הנשים ההרואית ברקע- כלי ווקאלי או אמיתי?

לא טראגי אבל בהחלט תוקפני, זה הכיוון בהמון סרטוני תדמית של חברות כיום. (של חלקן).
הזמרת הייתה פעם אמיתית, אני מנגן עם הדגימות שלה.

רק לי זה לא היה נשמע 'שירת נשים'?

על איזה מהם דיברת?...
בראשון בהחלט אין שירת נשים.

בשני, יש מקהלה ופה ושם איזו סולנית שנבלעת בין השאר.

ממש קצת אם בכלל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה