כללי 2 צבעים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
מה נדרש ממני כדי לעצב חוברת ב-2 צבעים?
איך עושים את זה באינדיזיין CS3?
מה זה אומר לגבי כל האובייקטים והאייקונים שאני מעצבת לחוברת? או תמונות? איך אני יכולה להפוך אותם שיהיו מודפסים ב-2 צהעים?
או שבכלל צבע אחד זה הגרפיקה וצבע שני זה המלל וזה הכל?
ואז איך מגדירים את זה?
אשמח אם משהו יוכל לכוון אותי..
תודה

• הוסף לסימניות
את צריכה להקפיד שכל הגרפיקה תורכב משני הצבעים הנבחרים בלבד. האם את יודעת לעבוד עם שני צבעים באינדיזיין? כלו' 2 צבעי אב והשאר גוונים מעורבבים משני צבעים אלו בלבד. בעבודה נכונה באינדיזיין - שינוי אחד מצבעי האב ישנה אוטומטי בהתאמה את כל הגוונים המכילים אותו. רק חשוב לעבוד נכון. לדפוס- מומלץ להגיש קובץ בשני צבעי בסיס כגון בלאק ומג'נטה ולומר להם לאילו צבעי פנטון להמיר כל אחד מהם. כל גווני הביניים אמורים להשתנות בהתאמה.
תיכף אצרף דוגמאות לקבצים כאלו איך הוגשו לדפוס ואיך נראו לבסוף.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
סליחה על הבאלאגן. נועד רק לסבר את האוזן. מקוה שתביני. בהצלחה!

קבצים מצורפים

• לפרוג1.jpg
    KB 186.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה על ההסבר.

זה נראה שזה הרבה הרבה יותר קשה מלעצב קובץ ב-4 צבעים. האם אני צודקת?
העיצובים שלך ממש יפים והצלחת ליצור צבעים ממש מגוונים ויפים מ-2 צבעים.
בכל אופן - מה עם תמונות או אובייקטים מוכנים שאני שותלת? מה איתם?
איפה יצרת את השילובים של הצבעים? בתוך חלונית הצבע?

• הוסף לסימניות
על קצת המזלג.
בחלונית הצבע מוסיפים 2 צבעי פנטון, בסגנון ספוט.
קליק ימיני על החץ בחלונית: New Mixed Ink group
בוחרים ב־2 צבעי פנטון אלו, ומגדירים כמה תת־צבעים (לפי מרחק באחוזים), יתווספו לחלונית הצבעים.
בונים את הקובץ אך ורק עם הצבעים שנבנו ע"י הספוטים הנ"ל.
תמונות יש לשנות בתוכנה לעריכת תמונות (כפוטושופ), לדו־צבע - מצבעים אלו.(Image>mode>duotone)
לדפוס אפשר לסגור רגיל, ואין צורך לשנות הצבעים.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהכי פשוט לעבוד על 2 צבעי יסוד שחור ומגנטה. כי אם נוספים תמונות, (לא איורים!), אז יותר קל להפוך ל2 צבעים אלו. באילוס, אולי רק מ CS4 יש אופציה כזו להפוך ל2 צבעים או לכמה שרוצים.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי בכלל מה הסברתם פה. אפשר הסבר?

• הוסף לסימניות
את צריכה לבחור מהתחלה 2 צבעי בסיס איתם את עובדת,
ואת כל האלמנטים / תמונות / טקסט וכו' שבמסמך לצבוע אך ורק בצבעים אלו.
יש לך אפשרות להשתמש בגוונים של הצבעים (Tint) בצורה בהירה יותר וכך לגוון,
ובאינדיזיין יש אפשרות מאד נוחה של ערבוב 2 הצבעים יחד ויצירת צבעים חדשים רק מצבעי היסוד.
אפשרות זו נמצאת בתפריט הצדדי של חלון הדוגמיות (סווטצ'ס) ונקראת New Mixed Ink group
שם את בוחרת את 2 צבעי היסוד ולפי ערכים שלך באחוזים וכו' התוכנה יוצרת קבוצת צבעים מיוחדים שאיתם את גם יכולה להשתמש.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה