כללי 2 שאלות באילוסרטיטור -דחוף להיום!!

• הוסף לסימניות
מישהו הביא לי לעמד חוברת לפורים שעשו את כולו באילוסטריטור.. :confused: לא יודעת למה...
אני צריכה להוסיף תמונות, למספר, וכמה תיקונים.
אז ככה-
1. שאני פותחת את הקובץ צריך לעשות replace לכל התמונות שהיו שם, אחד אחד.. ויש המווווון :eek::eek:
אין דרך לייבא אחד ואז הוא יבין איפה שאר הקבצים? כמו בפרימייר ואפטר (כי המיקום של התמונות לא השתנה הכל בתקייה אחת מסודרת עם שמות, פשוט שלחו לי בג'מבו מכווץ)

2. יש דרך לייבא את הכל במהירות לאינדיזיין ? בשביל המיספור של העמודים.

חשבתי יהיה לי עבודה קלה, אבל סיבכו אותי, ואני צריכה לשלוח את זה הלילה!

תודה על כל העזרה!!

• הוסף לסימניות
באינדיזיין קונטרול די
לבחור את מסמך האילו'
לסמן שואו אופשיינס
בחלונית שקופצת לבחור "אול"
ולהניח כל יבוא בדף שאת בוחרת

הצלחות1

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל קלודין;2471757:
צריך לעשות replace לכל התמונות שהיו שם, אחד אחד.. ויש המווווון :eek::eek:
אין דרך לייבא אחד ואז הוא יבין איפה שאר הקבצים? כמו בפרימייר ואפטר
צורת הקישורים באילוס מאד נחשלת. גם אין אפשרות להגיע דרך קובץ האילוס למיקומו בסייר וינדוס כמו בשאר התוכנות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה