כללי 2 שאלות באילוס'

• הוסף לסימניות
1.איך מבטלים את הbakap?
2.למה חלק מפונטים לא עובדים באילוס?

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה
למה כשאני שומרת את הקובץ וכל פעם שאני עושה save הוא מוסיף לי עוד קובץ?למה הוא לא שומר בפעם אחת על אותו קובץ?

• הוסף לסימניות
1. אתה מתכוון לBACKUP? ומה בדיוק לבטל?
2. כשאתה מדליק את התוכנה אל תזיז את העכבר.
3. מוסיף קובץ? או שואל איפה לשמור.

• הוסף לסימניות
מזאת אומרת לא להזיז את העכבר?
כשאני שומר באילוס' אז בפעם הראשונה אני עושה save as ואח"כ תוך כדי עבודה אני עושה save והוא פשוט מוסיף לי קבצים לדוג'
בsave as קראתי לו קבלה
ותוך כדי עבודה אני עושה לו save והוא פשוט מוסיף לי קבצים : קבלה 1 קבלה 2 קבלה 3 וכו'

• הוסף לסימניות
אולי אתה עושה בטעות שמירה בשם, ולוחצת על אנטר.
בעצם זה באג שיש לכמה על האינדיזיין...

• הוסף לסימניות
האמת שזה קרה לי כמה פעמים, שהייתי עושה שמירה (לא שמירה בשם) הוא יצר קובץ נוסף באמת מוזר.
אפילו דיברתי עם התמיכה והוא אמר לי שזו איזה תקלה אולי תנסי להתקין שוב את התוכנה.

• הוסף לסימניות
זה בדפוס.זה להתקין את כל חבילת אדובי מחדש.
ואין פיתרון לזה?
זה קורה רק באילוס'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה