כללי 2 שאלות באינדזיין

• הוסף לסימניות
משהו אולי יכול לעזור לי בבקשה?!

1) האם יש לי אפשרות באינדזיין לסגור לPDF? ואם כן אז איך???

2) עיצבתי הזמנה באינדזיין ואני צריכה לעשות סמני חיתוך וקיפול איך אני עושה את זה באנדזיין??

אם אפשר לעזור לי זה מאוד דחוף לי, תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
1. ברור שלא. מה הקשר בין אינדיזיין וסגירה לדפוס?
2. ידנית

• הוסף לסימניות
סתם צחקתי :)
1. או הדפסה, למדפסת PDF. ועדיף ייצוא (Ctrl+E).
2. סימני חיתוך לצידי הדפים אפשר להגדיר בהדפסה/ייצוא. זה נקרא Crop Marks.
סימני קיפול עושים ידנית ע"י הוספת קו כזה - - - מחוץ לעמוד, אך בתחום הגלישה.
בעת הסגירה, מגדירים Bleed של 10 מ"מ (לדוגמה) וככה הקוקוים נראים לעין (ייחתך אחרי הקיפול)

• הוסף לסימניות
1) אין לי מושג. אני תמיד ממליץ לעשות TIFF. הכי איכותי!
2) אני מצרף מסמך טקסט לדפוס בו אני כותב להם במילימטרים איפה לחתוך ולקפל. הכי מדוייק!

• הוסף לסימניות
מה שונתנו אמר (בפעם השניה :))

• הוסף לסימניות
למה לא תמצא איזה ספר הדרכה, מחבר או משהו. לא חייב להיות ספר עדכני, אפילו CS3 טוב. יש גם סרטונים ברשת לרוב.

אגב, הצצתי על דיונים קודמים שפתחת. תגדיר את האינדזיין שלא ישתמש במרכאות מסולסלות. גם בעת יבוא קובץ תבטל מרכאות חכמות (באנגלית זה נקרא use typographer's quotes), תדאג שלא יהיה מסומן.

בשביל להגדיר את האינדזיין כנס להעדפות (Ctrl+K), ותעשה כמו בתמונה המצורפת.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 65.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העוזרים וכן על ה'עקיצה'...

:):):):):):):):):):):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה