כללי 2 שאלות באינדיזיין - מבור ועם הארץ בתחום

• הוסף לסימניות
יש לי טקסט בעברית, השפה מוגדרת כעברית, כיוון הפסקה מימין לשמאל, ו:
א. כשאני עובר על הטקסט עם החיצים - הם הפוכים (כלומר חץ ימינה לוקח אותי שמאלה וחץ שמאלה לוקח אותי ימינה). יש פיתרונים?
ב. באמצע מילה שנגמרת בסוף שורה, האינדיזיין תוקע לי מקפים במקום להוריד את המילה לשורה הבאה. מה עושים?

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה השניה:
בטל את האפשרות המסומנת.

קבצים מצורפים

• yy.jpg
    KB 59.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ולגבי השאלה הראשונה?

• הוסף לסימניות
לשאלה א - אצלי זה ככה תמיד. התרגלתי.

• הוסף לסימניות
מענה לשאלתך הראשונה:
אני עובדת על אינדיזיין זמן רב ופשוט הורגלתי שכך זה עובד, כיום כשאני כותבת על המחשב בכל תוכנה אחרת אני מתבלבלת ומשתמשת בחיצים כמו באינדיזיין,
(ועד כמה שידוע לי כך זה אצל כולם).
:)בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;248604:
לשאלה א - אצלי זה ככה תמיד. התרגלתי.

נכתב ע"י אברהם XPHR;248608:
מענה לשאלתך הראשונה:
אני עובדת על אינדיזיין זמן רב ופשוט הורגלתי שכך זה עובד, כיום כשאני כותבת על המחשב בכל תוכנה אחרת אני מתבלבלת ומשתמשת בחיצים כמו באינדיזיין,
(ועד כמה שידוע לי כך זה אצל כולם).
:)בהצלחה!

חבר'ה הבעיה היא שאתם מתעסקים פה עם "דובר צדק" שהוא סופר פרפקציוניסט. ואם תשאלו איך אני יודע- תראו לי עוד אחד שחייב לדעת למה הרי"ש ב-יְגֻרְךָ מנוקד בשוא נע, למרות שהיא אחרי תנועה קטנה.
אז בבקשה אל תנסו אפילו לתת תשובות בכיוון הזה.:)

• הוסף לסימניות
ב־CS4 יש אופציה כמו בוורד איך החיצים יפעלו, האם בצורה "לוגית" או "וויזואלית".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דן ג;248618:
חבר'ה הבעיה היא שאתם מתעסקים פה עם "דובר צדק" שהוא סופר פרפקציוניסט. ואם תשאלו איך אני יודע- תראו לי עוד אחד שחייב לדעת למה הרי"ש ב-יְגֻרְךָ מנוקד בשוא נע, למרות שהיא אחרי תנועה קטנה.
אז בבקשה אל תנסו אפילו לתת תשובות בכיוון הזה.:)

אני ממש לא פרפקציוניסט, הסיבה שהייתי צריך לדעת לגבי השוא נע ביגורך היא כי אני מנסה לתכנת פונט שיזהה שוא נע ונח כמו שעשה אליהו פריד (ראו בהדגמה המדהימה שלו) וכמו שעשו מסטרפונט (ראו באתר שלהם קובץ PDF "טעימת טעמים")

• הוסף לסימניות
באפשרויות תוכנה. הכרטיסיה האחרונה. אפשר לשנות את צורת תנועת הסמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gchw;249221:
באפשרויות תוכנה. הכרטיסיה האחרונה. אפשר לשנות את צורת תנועת הסמן

יישר כח! עובד מצויין גם ב CS3 (לשנות מלוגי לויזואלי)
לכל מי שהתרגל לחיצים הפוכים - תמשיכו להנות ללחוץ על שמאל כדי ללכת לימין.
למי שטרם התרגל - מומלץ לשנות!

• הוסף לסימניות
אבל אף אחר התיקון ל"ויזואל" הבעי' לא נעלם מהאופק כשרוצים להקפיץ את החץ על מילה שלימה באמצעות Ctrl, או לבחור בהטקסט באמצעות Shift.

• הוסף לסימניות
לאחר חיפוש ממושך:
איפה נמצא ה'אפשרויות תוכנה'?
תודה...

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שזה אמור להיות באחד התפריטים כאן, אבל מוזר, אני פשוט לא מוצאת. מישהו יכול להדריך אותי הלאה?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 45.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אני במקום או לא? איפה הטעות שלי, או שבאמת אין לי את האופציה?

• הוסף לסימניות
אולי זה רק ב ME (Middle East

• הוסף לסימניות
יש לי ME
אבל גירסת ניסיון. אולי לכן.

מזל שכבר התרגלתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה