כללי 2 שאלות באינדיזיין - 1. הדגשת מילה ראשונה בפסקה

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי איך עושים שכל פסקה תתחיל אוטומטית עם מילה ראשונה מודגשת?

2. איך מפעילים סקריפט ב CS4?

• הוסף לסימניות
סקריפטים בCS4 לא שונים מ-3
תלוי מה התפקיד של הסקריפט

לגבי שאלה 1

• הוסף לסימניות
לגבי שאלה אחד
קוראים לזה NESTED STYLES
לא DROP CAPS

• הוסף לסימניות
לגבי שאלה אחד
קוראים לזה NESTED STYLES
לא DROP CAPS

• הוסף לסימניות
עזרתם לי מאד עם השאלה הראשונה.
איך עובדים עם סקריפט אני עדיין לא יודעת.
תודה רבה בכל אופן על העזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;313102:
עזרתם לי מאד עם השאלה הראשונה.
איך עובדים עם סקריפט אני עדיין לא יודעת.
תודה רבה בכל אופן על העזרה.
סקטריפטים (לא פלאג אין) מוצאים בתפריט WINDOW>AUTOMATION>SCRIPT ופותחות חלון של כל הסקריפטים שיש לכם, בוחרים בלחיצת פעמיים על הסקריפט שרוצים ונעשה מאליו מה שצריך (בדר"כ)

• הוסף לסימניות
הסקריפט משום מה לא עובד. כתוב שהוא לא תומך.
טוב, נראה לי שאצטרך לדבר עם הרבס.

• הוסף לסימניות
איך אומרים סגנון מקוּנָן או מקוֹנֶן?
בכל מקרה נראה לי שזה עם ק', לש' "קן".

• הוסף לסימניות
אם הסקריפט מיועד לגרסא קודמת, צריך ליצור תיקייה חדשה בשם (לדוגמא) "Version 4.0 Scripts" (גרסא 4 = CS2) ולהכניס לשם את הסקריפט. והתיקייה החדשה הזאת צריכה להיות בתיקיה שנקראת "Scripts Panel".

• הוסף לסימניות
מְקוֹנָן, כמו מְרוֹמָם. שניהם ע"ו.

אבל נראה לי שהכי נכון לומר מְקַנֵּן, פועל פעיל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;313160:
איך אומרים סגנון מקוּנָן או מקוֹנֶן?
בכל מקרה נראה לי שזה עם ק', לש' "קן".
מה הקשר לפה???
ואם כבר מנקדים, אז ככה:
מְקֻנָּן
עם קמ"ץ.
מלשון קן, מה שאומר שבתוך הקן (הסגנון) מקונן קן נוסף, ועל כן ייקרא הקן המארח מְקֻנָּן, לומר שיש בו קן נוסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה