כללי 2 שאלות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
לאחרונה התחתלתי להשתמש עם התוכנה, ויתכן שהשאלות שלי "עםהארציות".

1 האם אפשר להזיז טקסט לצדדים, ימין ושמאל, (להזיז לשמאל אני מסתדר עם רווח אבל לימין לא מצאתי שום אפשרות)
2 איך אני מגדיר שמספרי העמודים יופיעו רק בצד העמוד הימני, כלומר שבעמוד הימני יהיו מספרי העמוד הנוכחי ושל העמוד הבא (02-03) הסתדרתי עם זה שמשכתי תיבת טקסט ארוכה מתחילת העמוד השמאלי עד העמוד הימני, האם אפשר לעשות את זה פשוט יותר.
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
1. מה שמסומן בצהוב זה הזחת פיסקה לימין או לשמאל. אפשר להגדירו גם בסגנון פיסקה

קבצים מצורפים

• 2013-10-27_141842.png
    KB 9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;1109991:
1. מה שמסומן בצהוב זה הזחת פיסקה לימין או לשמאל. אפשר להגדירו גם בסגנון פיסקה
סליחה, אולי לא הובנתי, אבל הכוונה שלי היא לא לפיסקה שלימה אלא אם אני רוצה להזיז רק אות אחד מן הפסקה לימין או לשמאל שאר הטקסט
מקווה שהובנתי

בקורל, יש אפשרות כזו כמו בתמונה המצורפת

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 825.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תשובה לשאלה השניה:
איפה שמוסיפים מספ' עמוד, יש גם אופציה של "next page number"

• הוסף לסימניות
א. אין דרך. רק משחק בריווח.

• הוסף לסימניות
אין לך שליטה על כל אות ואות באינדיזיין (בשונה בקורל), אבל אם אתה רוצה שהאות הראשונה בפסקה תתחיל יותר לימין, אפשר לתת הזחה לכל הפסקה מימין בכמה מ"מ (לדוגמה 4 מ"מ), ואת השורה הראשונה להגדיר -4mm

• הוסף לסימניות
מה זו התצוגה הזו של האינדיזיין?
ככה זה נראה במק'?

• הוסף לסימניות
זה קורל

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי

נכתב ע"י יפה;1110021:
תשובה לשאלה השניה:
איפה שמוסיפים מספ' עמוד, יש גם אופציה של "next page number"
אני לא מבין אנגלית אבל נראה לי שהכוונה ל"מספר עמוד הבא" וזה לא עוזר לי, כלומר אם המסגרת הוא בעמוד הימיני הוא נותן לי רק את מספר העמוד הנוכחי, אפילו אם אני מבקש ממנו "מספר עמוד הבא" (אני בCS5 בעברית)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה