כללי 2 שאלות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
א. אני עובדת על קובץ עם הערות שוליים, יש אפשרות שהקו המפריד יהיה קו מעניין יותר, למשל עיטור כל שהיא שאני יבחר, ולא רק קו פשוט.
ב. בקובץ שאני עובדת יש גם מפתח נושאים, וליד כל ערך מופיע העמוד שלו בספר, אבל אני מעוניינת שיופיעו עוד פרטים, כגון דיבור המתחיל של אותו קטע בו מופיע הערך, וכן הסימן והסעיף שבו נמצא הערך, צרפתי דוגמא ידנית שעשיתי אני, הוספתי את הסימן והסעיף בו נמצאים אותם הערכים. השאלה אם יש אפשרות אוטומטית לזה.
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• תמונה ללא שם.png
    תמונה ללא שם.png
    KB 18.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?
אני שואלת על דברים שנמצאים בהרבה ספרים, לאף אחד אין מושג?

• הוסף לסימניות
א. אפשר ע"י סקריפט של אליעזר אביחיל או סקריפט הערות שוליים של אריאל וו.
ב. עורך המפתח עושה זאת ידנית.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובה, לגבי מה שכתבת "עורך המפתח עושה זאת ידנית" תוכל יותר לפרט, איפה מגדירים את זה?

• הוסף לסימניות
א. ממליצה על הסקריפט של אביחיל.
מוצלח מאד!
ב. לא ידוע לי על דרך אוטומטית באינדי'.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אפשר לקבל פרטים על הסקריפט.

• הוסף לסימניות
גם אני ממליץ על הסקריפט של אליעזר אביחייל בחוום, סקריפט טוב מאוד ולא כזה מסובך.
ומבחינת המחיר שלו... גרושים

• הוסף לסימניות
יש סקריפט (כמדומני של עדי רביד ), הבונה ערכים באינדקס לפי רשימה שיש בפנקס רשימות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשרינו;n4961718:
יש סקריפט (כמדומני של עדי רביד ), הבונה ערכים באינדקס לפי רשימה שיש בפנקס רשימות.

איפה אפשר להשיג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה