כללי 2 שאלות באינדיזיין

• פותח הנושא נפ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מדובר על חוברת מעומדת באינדזיין:
1. האם יש אפשרות בתוך טקסט (ברכת המזון) לעשות זיח לשורה השניה במקום בשורה הראשונה כמו שמקובל בברכונים, או שיש את זה רק בתג? הבעיה היא שגם בצורה ידנית הוא לא מסכים לעשות לי בגלל יישור הבלוק
2. החוברת עצמה היא 2 טורים, והלקוח רוצה שהמילה הראשונה בכל קטע תהיה יותר גדולה, הבעיה שנוצרת היא שהטורים הם בגובה לא שוה. יש עוד פתרון חוץ מלעשות יישור בטורים ללמעלה ולמטה?

• הוסף לסימניות
מה זה 'זיח'?
אפשרויות מסגרת - איזון מלא. לא פותר את הבעיה? (Ctrl+B).

• הוסף לסימניות
1) דיברנו על זה שבוע שעבר. לפני שבועיים, לפני חודש. איפה היית?
הנה אחד.
נכתב ע"י Hadarim;69720:
בדוגמה הוספתי לcharacter style גם bold וגם baseline shift כדי שיהיה בגובה הטקסט.

2) כמה אפשרויות. לבסס את הטקסט שורה מול שורה, פקודה בהגדרות הסגנון פיסקה.
יש עוד אפשרויות. מה רע לך עם האפרויות של יישור טורים?

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור רשת קווי עזר של מסגרת (באפשרויות אובייקט), ובאפשרויות סגנון להצמיד את השורות לרשת הזאת.
תעשה רווח בין הקוים כמו הרווח שבין השורות.
זה מיישר את השורות שבטורים אחת כנגד אחת.

קבצים מצורפים

• 21.jpg
    KB 123 · צפיות: 18
  • 22.jpg
    KB 110.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
די בעסטע עצה פאר ספרים מיין איך
איז justify
און paragraph spacing limit

• הוסף לסימניות
לי יש שיטה אחרת.
אני נותנת ברווח שבין הפסקאות -
indents and spacing / space after
רווח בPT . ולא ב MM
ואותו מספר שיש ברווח בין השורות אני כותבת ברווח בין פסקאות ואז זה שומר על רווח אחיד.

במידה ויש לי כותרת באמצע אז אותו דבר או מקסימום מכפילה ב2 אם אני מעונינת ברווח יותר גדול.

פתרון לא הכי הכי. אבל אני שונאת לעשות דברים אוטומטית ואח"כ לאבד שליטה על הרווחים אז מצאתי משהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה