2 שאלות בנוגע לביתי.

• הוסף לסימניות
1. ביתי נולדה עם שערות על המצח, אמרו לי שזה ינשור תוך חודש-חודשיים, העניין הוא שביתי כבר בת 10 חודשים והשערות עדיין לא נשרו...
משהי נתקלה בזה?

2. בעלי הוא סרבן פירות ועכשיו אני רואה שגם ביתי לא מסכימה לאכול. אני רק שמה לה בפה תפוח/ בננה/ אפרסק וכו' והיא מיד יורקת את זה החוצה. חשוב להדגיש שאני מנסה לתת לה מגיל קטן.
אמרו לי שיש אנשים שהגוף שלהם דוחה מאכלים מסוימים כי זה לו בריא להם.
האם זה נכון?

רק בריאות ותודה רבה!

• הוסף לסימניות
לבת שלי גם היה שיער על המצח עד גיל מאוד מאוחר, לא יודעת בדיוק עד מתי אבל בטוח אחרי גיל עשרה חודשים, היום אין זכר לזה.

• הוסף לסימניות
בנוגע לשאלה 2 - יש בזה הרבה פעמים אמת. ספרה לי חברה שלמדה אבחון אלרגיה וטיפולים שונים, שבמהלך הלימוד הן התנסו אחת על השניה, והיא אמרה: אני לא מסוגלת לאכול כל דבר שמתקרב לעגבניות, אפילו לא פיצה כי יש בזה רסק עגבניות, אולי תבדקו אותי, ומצאו שהיא בהחלט אלרגית לעגבניות.
שווה בדיקה, או השלמה.

• הוסף לסימניות
לגבי 2- יתכן שהמרקם מציק לה.
מרוסק, או תפוחים מבושלים- היא מסכימה?

• הוסף לסימניות
לפעמים יש תינוקות שמעדיפים רק את הריסוק של הגרבר ולא ידני/בלנדר וכו'

• הוסף לסימניות
גם לי יש ילד שלא מסכים בשו"א להכניס לפה שום פירות וירקות,
אשמח לעצות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה