2 שאלות דחופות להיום- מחר האירוע!!!

• הוסף לסימניות
1. ביקשו ממני לערוך סרט loop שיוקרן במסכים צדדיים במהלך אירוע.
אורכו של הסרט כדקה והוא אמור לפעול כלופ במשך שעתיים וחצי.
הטכנאי מחשבים אמר לי שאני צריכה להגדיר בסגירה שזה יפעל כ"loop".
מישהי יודעת איפה מגדירים את זה?
2. את הסרטים שערכתי אני אמורה להביא סגורים ב"פורמט DVD" (כדברי הטכנאי)
מה זה אומר? איזה סוג סיומת?
חובה על תקליטור DVD?
(כששאלתי את הטכנאי את השאלה הנ"ל הוא אמר "שיעבוד לך בDVD)
תודה על כל תשובה, זה דחחחחחחחחחחוף!

• הוסף לסימניות
פורמט DVD מגדיר את מבנה הסרט ואת איכותו.
זה יכול להיות למשל סרט MP4 אבל מוכן לצריבה על פורמט DVD.
ב-windows live movie maker יש סגירה כזו וגם בפרמייר:
file->export->media
ואז לבחור:
format H.264
Preset PAL DV
ולתת שם לקובץ.
אוטומטית יקבע גודל הסרט ל - 720X576.

לגבי הLOOP איני יודע...

• הוסף לסימניות
את צריכה לערוך סרטון שהפריים הראשון והאחרון זהים, בתוכנת הצפיה בוחרים שיפעל כלופ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;2166277:
את צריכה לערוך סרטון שהפריים הראשון והאחרון זהים, בתוכנת הצפיה בוחרים שיפעל כלופ.

תודה על התשובה!

זה מה שעשיתי, ואמרו לי שצריך גם להגדיר מש/הו ביצוא. זה לא נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י malky gold;2166284:
תודה על התשובה!

זה מה שעשיתי, ואמרו לי שצריך גם להגדיר מש/הו ביצוא. זה לא נכון?

אני עשיתי גם משהו דומה ליריד רכבים, הוצאתי סרטון שיכול לפעול כלופ, וזהו.
בכל תוכנת צפיה יש אפשרות לחיצה על לופ, לא צריך גאונות בשביל זה.

• הוסף לסימניות
אוי חברים, כבר הרבה זמן לא הכנתם דיסק דיוידי :)
פורמט דיוידי הכוונה בניית דיוידי בתוכנת אנקור, מה שיוצר קבצים בסיומת VOB
שם בתוכנה את צריכה להגדיר שהקובץ יפעל כלופ, אחרת לחצן הלופ בתוכנת צפיה לא יועיל
אם את צריכה עזרה בנושא- אשמח לעזור באישי

• הוסף לסימניות
היו ימים... איזו נוסטלגיה, DVD...
האמת שחלפו מאז אולי 3 שנים וכבר רובינו שכחנו איך מתעסקים עם העב"מ הזה שנקרא אנקור.

• הוסף לסימניות
באנקור יש אפשרות שנקראת loop תסמני לידו V

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;2167516:
היו ימים... איזו נוסטלגיה, DVD...
האמת שחלפו מאז אולי 3 שנים וכבר רובינו שכחנו איך מתעסקים עם העב"מ הזה שנקרא אנקור.

אז עם מה את מתעסקת במקום?
ונניח את צריכה לערוך סרט לתוכנית הפעלה - שהמנחה מפעילה עם שלט רחוק- זה לא רק דרך אנקור?

• הוסף לסימניות
השבוע יצא לי פעמיים לייצא סרט באנקור... חדש ימינו.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאהמם;2170113:
אז עם מה את מתעסקת במקום?
ונניח את צריכה לערוך סרט לתוכנית הפעלה - שהמנחה מפעילה עם שלט רחוק- זה לא רק דרך אנקור?

אם היא מתעקשת על הפעלה בשלט רחוק- אין ברירה אלא לייצא באנקור לדיוידי (בפורום תכנות היתה פעם התכתבות על הפעלה של תוכנת צפיה רגילה במחשב עם שלט רחוק, חפשי שם)
אבל אם היא מתפשרת על הפעלה בטרקים באמצעות עכבר- אפשר לייצא בכל פורמט אחר כמו h.264 או wmv

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;2170401:
אם היא מתעקשת על הפעלה בשלט רחוק- אין ברירה אלא לייצא באנקור לדיוידי (בפורום תכנות היתה פעם התכתבות על הפעלה של תוכנת צפיה רגילה במחשב עם שלט רחוק, חפשי שם)
אבל אם היא מתפשרת על הפעלה בטרקים באמצעות עכבר- אפשר לייצא בכל פורמט אחר כמו h.264 או wmv

מה זה הפעלה בטרקים?:rolleyes::confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה