- הוסף לסימניות
רבנים נותנים הרצאות על אבוקדו שחוראני שמעתי את זה בהרצאה של הרב זמיר כהן (אני חושבת) ולכן ניסיתי
רבנים נותנים הרצאות על אבוקדו שחוראני שמעתי את זה בהרצאה של הרב זמיר כהן (אני חושבת) ולכן ניסיתי
איסור קוצר כמובןפעם הסתובב על זה "שאלה הלכתית"
על אשה שנסעה לבי"ח לפני שבת ושלחו להורים אבוקדו. את הגרעין שמרו אצלם וסיכמו שאם יהיה משהו בשבת הם יוציאו את הגרעין מהמים וכך ההורים יראו שהאבוקדו השחיר.
טיפ למנוע השחרה: לשים את הגרעין בתוך מים!
עובד!!!!!!!! גם אם נסעת רחוק וגם מיום שישי לשבת.
פעם הסתובב על זה "שאלה הלכתית"
על אשה שנסעה לבי"ח לפני שבת ושלחו להורים אבוקדו. את הגרעין שמרו אצלם וסיכמו שאם יהיה משהו בשבת הם יוציאו את הגרעין מהמים וכך ההורים יראו שהאבוקדו השחיר.
www.prog.co.il
מה הכוונה בעיה בשמיטהיש עם זה בעיה בשמיטה?
שני מוצי''ם חשובים ענו לי שאין בעיהיש עם זה בעיה בשמיטה?
אני תמיד עושה ככה וזה עובד,
הרגע עלה לי שיש מצב שזה בעיה.
מישהו יודע?
עריכה:אם לא השריש, לא בטוח (זכור לי שגם זרעים שנזרעו הם לא מוקצה כל עוד לא השרישו וכ''ש קוצר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: saralulu, בתצי, אור צחצחות ועוד 19 משתמשים22 //