2 שאלות לגבי ארון אמבטיה עם כיור רחצה

• פותח הנושא srp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה פקאן. ממש עזרת לי!
וכן, את הברז הנשלף כבר קניתי.....
וזוכרת את דגם השיש? גם אני מחפשת לבן לבן. ולוקחת איש שיש ערבי שצריכה להביא לו מספר דגם, זה שיש של קיסר?

• הוסף לסימניות
תודה פקאן. ממש עזרת לי!
וכן, את הברז הנשלף כבר קניתי.....
וזוכרת את דגם השיש? גם אני מחפשת לבן לבן. ולוקחת איש שיש ערבי שצריכה להביא לו מספר דגם, זה שיש של קיסר?
שיש קיסר, לא זוכרת דגם. לבן חלק.

• הוסף לסימניות
@פוש,
מה עשית בסוף? אצך מי? וכמה עלה?
לצערי, זה עוד תקוע.
פשוט ילדתי ונתקעתי באמצע בירורים.
כרגע אני מחפשת כיור שיתאים לרחצה כדיל לשלב אותו בשיש.
ומחכה להצעת מחיר ששלחתי לנגר שמשום מה מתמהמה מלהשיב. (בע"פ הוא אמר לי 2000 שקלים לארון עם 2 מגירות טריקה שקטה+דלת צידית, אבל שלחתי תוכנית מסודרת כדי להיות בטוחה שזה המחיר)

אבל אני עדיין לא סגור על עצמי אז עם יש לך תובנות חדשות ובעלי מקצוע טובים וזולים אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
בררתי על הכיור רבות, אין מצב לייצר משטח שיש כיור+משטח מחתיכה אחת מקיסר , מה שבודי מייצרת זה משיש אמריקאי איכותי ברמת על ויש לה לקוחות רבות מרוצים וגם אני שעוסקת בתחום ממליצה ללקוחות. מה שטוב אצלה שניתן להזמין רק את השיש בלי ארון במחיר מופחת משמעותי.
יש להם מענה טלפוני זמין:0527600618

• הוסף לסימניות
לצערי, זה עוד תקוע.
פשוט ילדתי ונתקעתי באמצע בירורים.
כרגע אני מחפשת כיור שיתאים לרחצה כדיל לשלב אותו בשיש.
ומחכה להצעת מחיר ששלחתי לנגר שמשום מה מתמהמה מלהשיב. (בע"פ הוא אמר לי 2000 שקלים לארון עם 2 מגירות טריקה שקטה+דלת צידית, אבל שלחתי תוכנית מסודרת כדי להיות בטוחה שזה המחיר)

אבל אני עדיין לא סגור על עצמי אז עם יש לך תובנות חדשות ובעלי מקצוע טובים וזולים אשמח לשמוע.
לגבי הנגר אני יכולה להמליץ לך על נגר טוב וזולללללל במיוחד מנסיון

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
לגבי הנגר אני יכולה להמליץ לך על נגר טוב וזולללללל במיוחד מנסיון
את יכולה לפנות אלי למייל n33799 גימייל
ב"ה הארון כבר עומד על תילו. אבל ממש מענין לשמוע מה זה זוללללל, כי רוב הנגרים בכלל לא מסכימים להתעסק עם העבודות הקטנות האלה. לקח לי הרבה זמן למצוא נגר שיסכים לעשות זאת.

• הוסף לסימניות
אני יתן לך דוגמא לזול מטבח שחנות מטבחים זולה לקחה עליו 20אלף הוא רוצה 15 אלף
עוד דוג' ארון בגדים שנגר רגיל לא יקר רוצה 9 הוא עושה ב6 אלף
הוא אומר את זה שהוא מפסיד אבל הוא לא יודע להגיד לאנשים לא

• הוסף לסימניות
לגב 1 ניתן לעשות ארון מרחף ואז אין בעיה עם הריצוף.
לגבי רק משטח בלי ארון - אני יודעת שבודי משווקת את השיש שלה בלי ארון במחיר מיוחד דברי איתה יש לה איכות ברמה גבוהה ושירות מהמם!

• הוסף לסימניות
אני יתן לך דוגמא לזול מטבח שחנות מטבחים זולה לקחה עליו 20אלף הוא רוצה 15 אלף
עוד דוג' ארון בגדים שנגר רגיל לא יקר רוצה 9 הוא עושה ב6 אלף
הוא אומר את זה שהוא מפסיד אבל הוא לא יודע להגיד לאנשים לא

נשמע קצתתתת מוזר.....

• הוסף לסימניות
בררתי על הכיור רבות, אין מצב לייצר משטח שיש כיור+משטח מחתיכה אחת מקיסר , מה שבודי מייצרת זה משיש אמריקאי איכותי ברמת על ויש לה לקוחות רבות מרוצים וגם אני שעוסקת בתחום ממליצה ללקוחות. מה שטוב אצלה שניתן להזמין רק את השיש בלי ארון במחיר מופחת משמעותי.
יש להם מענה טלפוני זמין:0527600618
זה אשכול מלפני שנה....
הארון כבר מזמן עומד על תילו
עשיתי אצל רחלי יוסקוביץ- ואני מרוצה מאוד מהמחיר והתוצאה
בודי היתה הרבה הרבה יותר יקרה

• הוסף לסימניות
יכולה להעלות תמונה?

מנסה לעשות לעצמי סדר בראש,
יש לי מס' שאלות שאולי תוכלנה להחכים אותי מניסיונכן...

1. לתינוק לא קר כשרוחצים אותו בכיור? הרי הגוף נוגע בכיור עצמו.
2. עד איזה גיל ניתן לרחוץ בכזה כיור ( זאת אומרת עד כמה משקל זה בטיחותי.)
3. האם ניתן לעשות כיור כזה עם ארון אמבטיה תלוי, זה יעמוד בעומס? או שהארון חייב תמיכה על הרצפה?
4. האם נח יותר כיור אובלי או מרובע?
5. יש לי אפשרות של ארון 130*60, כמה מקום הייתן נותנות לכיור כדי שיהיה נח ולא ישפריץ על כל החדר וכמה למשטח ליד - משטח הלבשה?

תודה מראש לכל מי שעונה...

• הוסף לסימניות
אם תהיי מעוניינת .יש לנו במכירה ברזים שיתאימו בדיוק לכיור כזה.קיים בניקל.בזהב.ובשחור מט.במחיר של 200 ש''ח.לפרטים.0527195065
יש גם ב 180

קבצים מצורפים

• IMG_20211224_144306.jpg
    IMG_20211224_144306.jpg
    KB 267.7 · צפיות: 164
  • IMG_20210930_143607.jpg
    IMG_20210930_143607.jpg
    KB 122.3 · צפיות: 79
  • IMG_20210828_213121.jpg
    IMG_20210828_213121.jpg
    KB 135.7 · צפיות: 78
  • IMG_20210912_012031.jpg
    IMG_20210912_012031.jpg
    KB 83.2 · צפיות: 79
  • IMG_20211206_135916.jpg
    IMG_20211206_135916.jpg
    KB 365.1 · צפיות: 77
  • IMG_20211213_073439.jpg
    IMG_20211213_073439.jpg
    KB 861 · צפיות: 171
  • הוסף לסימניות
אז ככה לגבי שאלותייך:
1.אני עשיתי אצל בודי וכשבררתי אצלם גם שאלי ע"כ ואמרו לי שהמוצר שלהם מיוצר משיש יותר נעים למגע ואז לא צריך לחמם את הכיור וכו', ואני ממש בעד ומרוצה!
2.על איזה גודל את מדברת? לבודי יש גודל שמתאים עד גיל 3 יש לי ואני מאד נהנית.
3. אצלי זה תלוי וב"ה הכל בסדר.
ולגבי השאר תשאלי אותם יש להם נסיון.
המספר שלהם:0527600618

קבצים מצורפים

• 110 - Copy (2).jpg
    110 - Copy (2).jpg
    KB 75.7 · צפיות: 216
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובה המפורטת,
הארון יפיפה!
כמה זמן יש לך את הכיור והארון האלה?
הכיור והשיש זה חתיכה אחת?
האיכות של הארון טובה?
וסליחה על כל החפירות... מה הגודל של הארון שלך ואם לא אכפת לך, כמה עלה לך כל העסק הזה?

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי לאחרונה, אורך 165
יצא מאד יפה ובמחיר הכי משתלם, אחרי בדיקה...

• הוסף לסימניות
לא. חברה אחרת שלא הוזכרה כאן.
איכות מצוינת, די חדש.

• הוסף לסימניות
עשיתי אצל טורובר 0533117111
(היו לי קצת ויכוחים עם האיש שיש עצמו, שהכיור והעומק של השיש לא יצאו בדיוק כמו שרציתי, אבל קיבלתי על זה גם מחיר יותר טוב דרך טורובר)
סה"כ יצא הכי משתלם!! ומאד יפה. (הבאתי תכנון מדויק ממעצב...)
(תגידי לו שהגעת דרך חלמינסקי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה