כללי 2 שאלות לגבי פרוספקט בעל 5 כנפיים

• הוסף לסימניות
הזמינו ממני עיצוב של פרוספקט דו"צ בעל 5 כנפיים.
כלומר סך הכל 10 "עמודות".
עד היום עיצבתי רק פרוספקטים של 3 כנפיים, אז יש לי כמה שאלות:

1. האם יש מידה סטנדרטית לדבר כזה? לדוגמה, פרופסקט של 3 כנפיים בד"כ מעצבים על בסיס A4 מתקפל ל-3. אם אין מידה סטדנרטית, איך כדאי לקבוע את הגודל? חשבתי לקחת את הרוחב של כל עמודה בפרוספקט סטנדרטי (9.9 ס"מ).

קבלו ביטול לגבי שאלה זו, קיבלתי את המידות המדוייקות שהם מעוניינים בהם (21X50, כלומר 10 ס"מ רוחב לכל עמודה).

2. אני רוצה לעבוד על זה באינדיזיין, כך שכל עמודה תהיה בעצם עמוד בפני עצמה, אך על המסך כל 5 עמודים (=צד אחד של הפרופסקט) יוצגו צמודים זה לזה, ובסגירה לPDF הם ייסגרו לדף אחד. האם השאלה ברורה? ידוע לי שיש אופציה כזאת אך לא יודעת כיצד מבצעים. אשמח להכוונה.

• הוסף לסימניות
בחלונית הדפים, בוחרים את העמודים,
קליקי ימיני, ולהוריד את ה'ווי' של: Allow selected spreads to shuffle
ואז אפשר להזיז את העמודים בחלונית אחד ליד השני. (נראה לי מוגבל ל10 עמודים ברוחב)

• הוסף לסימניות
ובסגירה:
ראי כאן - יצא לי מצוין.

• הוסף לסימניות
תודה! ידעתי שהאנשים הנהדרים שכאן יעזרו לי.
כבר אבדוק את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה