וואו, איזו מהירות!!נכתב ע"י ונתנו10;1446528:1. מה מבדל את הכותרות משאר הפסקאות? הם יש להם סגנון משלהם?
2. במידה ויש סגנון מיוחד לכותרות, אפשר להגדיר בהגדרות הפסקה, Keep With Next כך וכך שורות.
^(.+?)(\.)(?=\r)
נכתב ע"י אריאל וו;1446615:בנוסף, אם הכותרת לפעמים יותר משורה אחת, צריך גם לסמן "keep all lines together".
לא מצליחה ליצור מצב שהכותרת מגיעה תמיד צמוד לפסקה שאחריה. עדיין ישנן כותרות בתחתית עמוד / טור.נכתב ע"י אריאל וו;1446721:לא הבנתי את השאלה
כשאני מעתיקה את הקוד לחלון חפש / החלף באינדיזיין הקוד מתהפך.נכתב ע"י eliezer;1446770:הייתי מחפש רק
\. *$
בסגנון פסקה הרצוי. וזהו.
מחליף בכלום.
\. *$
לכן לא חפשתי \r אלא $ שזה רק מיקום. ולא משנה כלל את הסוף פסקה עצמו.נכתב ע"י ונתנו10;1447092:אני מעדיף להימנע מחיפושים כאלו הכוללים את סוף הפסקה, בגלל בעיות עיצוב.
נכתב ע"י מרור;1447123:מצוין תודה רבה!!
נשארתי רק עם השאלה השניה:
מדוע הכותרות לא נצמדות לטקסט הבא למרות שסימנתי keep with next 2 lines?
לא נראה לי שניסיתי. וכמו שכתבתי מקודם, שכנראה אתה צודקנכתב ע"י eliezer;1447118:לכן לא חפשתי \r אלא $ שזה רק מיקום. ולא משנה כלל את הסוף פסקה עצמו.
פעם זה עשה לך בעיות?
מה הכוונה?נכתב ע"י eliezer;1447129:אולי אתה שם אנטר בתור רווח אחרי הכותרת?
יותר פשוט להשתמש בסקריפט שלי...נכתב ע"י ונתנו10;1447158:תשמור עותק של הקובץ.
תעשה חיפוש של הסגנון כותרת, ותחליף עם סגנון כותרת.
(כמובן אחרי שהגדרת שלסגנון כותרת של Keep With Next שתים או שלושה שורות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים