ואם אני קונה בהזמנה פחות מ- 75$ אז אמזון לא יוסיפו לי מס בכלל בקניה, נכון?מגיע הביתה תמיד.
אמזון מגלמים את המס לתוך התשלום שלך בסוף החשבון. יש שורה של מס. לעולם לא תשלמי יותר מס ממה שכתוב בחשבון הסופי ששילמת. להיפך, לפעמים מחזירים אם מסיבה כלשהי יש יתרה או מזל.
נכון.ואם אני קונה בהזמנה פחות מ- 75$ אז אמזון לא יוסיפו לי מס בכלל בקניה, נכון?
מנסיון באמזון?צריכים לחכות לפחות 72 שעות בין כל הזמנה כדי שלא יצרפו אותם ביחד ואז תחויבו במס - מנסיון...![]()
הזמנתי מילוי לעט בחמישים סנט והגיע עם שליח עד הבית, אבל צריך לשים לבמה? באמת כל דבר קטן מגיע עם שליח עד הבית? בכל הארץ זה ככה או רק אצלכם?
לא הבנתיהזמנתי מילוי לעט בחמישים סנט והגיע עם שליח עד הבית, אבל צריך לשים לב
שזה לא רק למנוי פריים אם אין לך כזה
כן ברורלא הבנתי
נגיד משהו שעולה 60 ש"ח יבוא עד הבית? אין לי פריים
קיבלתי הבייתה עם שליח מוצר בשקל שבעיםלא הבנתי
נגיד משהו שעולה 60 ש"ח יבוא עד הבית? אין לי פריים
אם כן אז כמה זמן לחכות?מנסיון באמזון?
נשמע לי הטעיה
כמה עולה הפריים לחודש? (אחרי החודש חינם)קיבלתי הבייתה עם שליח מוצר בשקל שבעים
היה לי פריים כמה וכמה פעמים.כמה עולה הפריים לחודש? (אחרי החודש חינם)
וכן מה הוא נותן, באתר לא מופיע שחלק מההטבות זה משלוח חינם לישראל.
חשוב לציין שבעבר היה משלוח חינם לישראל מ - 49$ והיום כבר אין את זה, אולי אם הרבה אנשים יפנו אליהם שבגלל זה הם לא קונים זה יזיז להם משהו....
לא אמרתי שמשלוח חינם בפרייםכמה עולה הפריים לחודש? (אחרי החודש חינם)
וכן מה הוא נותן, באתר לא מופיע שחלק מההטבות זה משלוח חינם לישראל.
חשוב לציין שבעבר היה משלוח חינם לישראל מ - 49$ והיום כבר אין את זה, אולי אם הרבה אנשים יפנו אליהם שבגלל זה הם לא קונים זה יזיז להם משהו....
מנסיון באמזון?
נשמע לי הטעיה
בשונה מאשר באלי אקספרס?נכון.
ובכל מקרה עוד לפני התשלום תראי את התוספת. אין הפתעות ואין תשלומים בקבלת הדואר.
לפי מה שכתב @כובע הנזיר באמזון אין את החשש הזה מפני שהכל ידוע.זה לא קשור לאמזון. כדי שלא תצטרכו לשלם מס בארץ צריך שההזמנה תהיה פחות מ$75. אני הזמנתי בכלל מנקסט וחילקתי את ההזמנות כדי שלא יהיה יותר מ$75 בכל אחת, אבל ביצעתי את שתיהם בתוך יום אחד. אח"כ בארץ חייבו אותי במכס על כל הסכום. אח"כ ביררתי את העניין במכס ואמרו לי שאם מזמינים תוך 72 שעות ההזמנות נחשבות להזמנה אחת. מאז למדתי לחכות בין הזמנה להזמנה...
כמו שחשבתי, את טועה ומטעה וזה בהחלט קשור לאמזון. אמזון שונה מנקסט ומרוב האתרים בעניין המס.זה לא קשור לאמזון. כדי שלא תצטרכו לשלם מס בארץ צריך שההזמנה תהיה פחות מ$75. אני הזמנתי בכלל מנקסט וחילקתי את ההזמנות כדי שלא יהיה יותר מ$75 בכל אחת, אבל ביצעתי את שתיהם בתוך יום אחד. אח"כ בארץ חייבו אותי במכס על כל הסכום. אח"כ ביררתי את העניין במכס ואמרו לי שאם מזמינים תוך 72 שעות ההזמנות נחשבות להזמנה אחת. מאז למדתי לחכות בין הזמנה להזמנה...
בהחלטבשונה מאשר באלי אקספרס?
בדיוק. ויש סוג של ביטוח מס.לפי מה שכתב @כובע הנזיר באמזון אין את החשש הזה מפני שהכל ידוע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים